web analytics

Flow Cosmetics: natuurlijke cosmetica uit Finland

Natuurlijke merken zijn niet meer weg te denken uit het beautylandschap en dat is maar goed ook. Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die met producten komen die zowel lief zijn voor je huid als voor de natuur.

Een van die natuurlijke merken is Flow Cosmetics, een merk dat afkomstig is uit Finland.

Dit merk staat bekend omwille van hun duurzame, biologische producten die ook nog eens ontzettend lekker ruiken. En gelukkig worden de producten hier ook gewoon verdeeld!

Benieuwd geworden naar Flow Cosmetics? Lees dan zeker verder want in dit artikel vertel ik er meer over!

Wat is Flow Cosmetics?

Flow Cosmetics is een natuurlijk merk dat haar oorsprong vindt in Finland. Elk product van Flow Cosmetics is ontworpen en gemaakt onder één dak: hun eigen fabriek in Finland.

Hun producten:

  • Zijn gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Zijn effectief en aromatherapeutisch
  • Zijn milieuvriendelijk en gemaakt met een recyclebare verpakking
  • Bevatten geen synthetische geuren en kleurstoffen
  • Bevatten geen parabenen en andere synthetische conserveringsmiddelen
  • Bevatten geen minerale oliën en petrochemicaliën
  • Bevatten geen geëthoxyleerde ingrediënten, zoals PEG
  • Bevatten geen SLS, SLES en andere oppervlakte-actieve stoffen
  • Zijn niet getest op dieren

Alleen maar goede dingen dus en zeker geen zaken die je niet in de buurt van je huid wilt hebben.

Naast al deze mooie voordelen heeft Flow Cosmetics nog een ander groot voordeel: hun uitgebreide assortiment. Van haarverzorging tot lichaamsverzorging of huidverzorging voor IEDER huidtype, ze hebben het allemaal.

One With Universe zeep (€ 15,00)

Bij Flow Cosmetics staat de beleving en aromatherapie centraal. Je mag er dus zeker van zijn dat hun producten allemaal ontzettend lekker ruiken.

Een van die producten met een fántastische geur is de Aromatherapeutische zeep in de geur “One With Universe”. Deze zeep kun je zowel voor je huid als voor je haar (als een shampoo bar) gebruiken.

De zeep heeft een zeer unieke maar ontspannende geur. Als je deze zeep ruikt waan je je gelijk in een of andere luxespa die je helemaal doet relaxen.

Flow Cosmetics zeep

Naast de heerlijke geur is deze zeep ook nog eens fijn in gebruik. Ze zit vol met biologische oliën waardoor ze je huid extra goed kan voeden.

De meeste zepen zijn vaak uitdrogend voor de huid, zeker als je van jezelf al een (zeer) droge huid hebt. Bij deze zeep heb je daar dus geen last van.

Kort samengevat: de One With Universe zeep ruikt ontzettend lekker, droogt de huid niet uit en heeft een ontspannende werking.

Strawberry Milk Mask (€ 38,00)

Flow Cosmetics heeft niet enkel fijne lichaamsverzorging maar dus ook een uitgebreid assortiment aan gelaatsverzorging.

Ook bij hun gelaatsverzorging merk je dat Flow Cosmetics écht wel een speciaal merk is, met dan ook speciale producten in het assortiment.

Een van die producten is dit unieke Strawberry Milk Mask, een Hyaluronzuur masker met Arctische Aardbei. Dit masker gaat de huid zowel verzorgen als doen stralen.

Flow Cosmetics Strawberry Milk Mask

Het hyaluronzuur zorgt er voor dat de huid een hydratatieboost krijgt en extra veel vocht binnenkrijgt. De aardbei zit dan weer boordevol antioxidanten die de huid een detox geven. Perfect om een doffe, vermoeide teint meteen aan te pakken.

Je kunt dit maskertje 1 à 2 keer per week gebruiken en je kan het wel tot 40 keer gebruiken. Potje nadien helemaal leeg? De verpakking mag gewoon gerecycleerd worden in de glasbak!

Je kunt het misschien al wel afleiden uit dit artikel maar ik ben echt heel erg enthousiast geworden over dit merk.

Ik ben een beetje op een vegan/natuurlijke journey gegaan, zoals sommigen onder jullie misschien al wel weten. Ik let er vooral op qua voeding maar ook mijn cosmetica kan zeker duurzamer en natuurlijker.

De meeste natuurlijke merken vind ik voorlopig nog maar mweh, ze zijn vaak toch niet speciaal genoeg om mijn aandacht te trekken of vast te houden. Bij Flow Cosmetics heb ik dat gevoel echter niet, dit merk springt er voor mij echt uit.

Mooie luxe verpakkingen, heerlijk ruikende producten en bovendien ook gewoon een fantastische kwaliteit. Als ik dan toch zou overstappen op compleet natuurlijke cosmetica zal dit merk zeker een van mijn favorieten worden.

Wil je graag meer weten over Flow Cosmetics of wil je de producten zelf eens proberen? Bekijk de Nederlandse Flow Cosmetics webshop dan zeker eens.

Binnen NL en BE heb je vanaf € 35 gratis verzending én ze verzenden ook lekker snel. Misschien wel leuk om eens te bekijken voor de feestdagen? 😉

Gebruik jij vaak natuurlijke cosmetica?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?