Yves Rocher Flowerparty By Night

Tegenwoordig ben ik echt wel van de zwaardere geuren. Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire is mijn grote favoriet maar verder grijp ik ook vaak naar een budgetproof alternatief: Flowerparty By Night van Yves Rocher. Omdat hij zeker niet mag onderdoen voor alle duurdere geuren wou ik er eens een heel artikel aan wijden! Lees verder voor meer informatie omtrent het parfum.

 Yves Rocher Flowerparty By Night

Flowerparty By Night is de zwaardere variant van Flowerparty, een van de cultparfums van Yves Rocher. Flowerparty was, zoals de naam al doet vermoeden, een parfum met allemaal bloemige geurnoten. Flowerparty By Night gaat verder op dit geheel maar voegt daar nog eens drop, bourbon vanille, steranijs en amandel aan toe. Je kunt hem best vergelijken met Diesel Loverdose, alleen is Flowerparty By Night een pak bloemiger en minder zoet. Vooral de steranijs en de bourbon vanille maken het zo’n zware geur en zorgen voor het verschil tussen de normale Flowerparty en de By Night.

De geur blijft, ondanks de prijs, toch vrij goed hangen doorheen de dag. Het is een Eau de Parfum dus je krijgt een lekkere sterke geur en een goede houdbaarheid, iets wat ik zeker kan appreciëren in een zwaardere geur.

Yves Rocher Flowerparty By Night

Ik vind de geur overdag perfect te dragen, ondanks dat er “By Night” in de naam staat. By Night is gewoon toegevoegd omdat het een zwaardere versie is van de originele Flowerparty maar je moet je er dus niet teveel bij voorstellen. Hij is aanwezig ja maar niet meteen zo zwaar dat je een gigantische walm rond je heen hebt hangen. Het is dus een perfecte opstap als je voor het eerst een zwaardere geur wilt proberen, ook omdat hij zo goed betaalbaar is.

Voor een kleine facon van 30 ml betaal je nu € 14,00 (normale prijs wel € 28,00). Voor de grotere flacon van 50 ml betaal je nu € 19,00 (normale prijs € 38,00). Zelfs als je de geur aan de normale prijs zou kopen vind ik het best nog betaalbaar, zeker als je het met de prijzen in een parfumerie vergelijkt. De geur ruikt even speciaal en complex als een duurdere geur maar dan zonder de hoge prijs!

Ben jij al bekend met de geuren van Yves Rocher?

Share:

5 Comments

 1. August 3, 2016 / 9:58 am

  Ik heb deze geur al eens geroken in de winkel. Hij lijkt mij idd wel geslaagd

 2. Nienke
  August 3, 2016 / 2:52 pm

  Mooie flacon, lijkt me een heerlijke geur!

 3. Dineke Rozema
  August 3, 2016 / 5:19 pm

  Nu ben ik wel heel erg benieuwd!

 4. Karlien - Polished Cats
  August 3, 2016 / 9:02 pm

  mmm ik kende deze nog niet
  ik ga wel eens ruiken denk ik

  liefs
  Karlien

 5. Hanne
  August 4, 2016 / 2:27 pm

  Ik heb deze ook al een hele tijd thuis staan en gebruik hem regelmatig met veel liefde. Wat een prachtige geur <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?