web analytics

FOREO Luna Play review

Je kunt er niet omheen: de apparaten van FOREO zijn tegenwoordig overal. Bij FOREO zijn ze vooral gespecialiseerd in apparaten die helpen om je huid stevig en diep te reinigen, zonder deze te irriteren.

Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, van zeer dure apparaten tot de iets kleinere en goedkopere apparaatjes. In dit artikel review ik de FOREO Luna Play, een product uit die laatste categorie.

Als je benieuwd bent naar mijn FOREO Luna Play review, lees dan zeker verder!

FOREO Luna Play

Wat is FOREO?

FOREO is een Zweeds merk dat bekend is geworden omwille van hun gezichtsreinigende toestellen. Ze waren zowat het eerste merk op de markt dat geavanceerde toestelletjes lanceerde.

Sindsdien hebben ze bij FOREO een enorm assortiment gecreëerd. Van kleinere goedkopere apparaten die zacht je gelaat reinigen tot full on toestellen die zelfs gezichtsmaskers kunnen opwarmen.

Kortom, je kunt het zo gek niet verzinnen of FOREO heeft het in hun assortiment.

FOREO Luna Play verpakking

FOREO Luna

De FOREO Luna lijn is een van de populairste productlijnen van het merk. De Luna is een unieke borstel die je huid dieper moet reinigen tijdens je huidverzorgingsroutine.

Dit doet de FOREO Luna door de geavanceerde T-Sonic technologie, oftewel de pulserende bewegingen die het apparaatje maakt. Dit wordt gecombineerd met twee verschillende soorten siliconen ‘borsteltjes’.

Deze borsteltjes gaan er in combinatie met je reinigingsproduct voor zorgen dat je huid zeer diep en grondig gereinigd wordt.

Het voelt als het ware alsof je huid tijdens het reinigen ook meteen gemasseerd wordt zonder dat je zelf moet wrijven of draaien. De FOREO doet eigenlijk al het moeilijke werk voor jou.

closeup van de FOREO Luna Play

Het Luna assortiment

Binnen het FOREO Luna assortiment vinden we een aantal verschillende toestelletjes terug. De duurste, de Luna 3 Sonic, kost dan ook meteen € 199. Daarnaast vinden we ook de Luna Mini (€ 119) en de Luna Play (€ 40) terug.

Omdat ik weet dat niet iedereen zoveel geld wil of kan spenderen aan zo’n tool vond ik het wel leuk om de FOREO Luna Play aan jullie te laten zien.

FOREO Luna Play gezichtsreiniger

De Luna Play is het goedkoopste toestelletje binnen het Luna assortiment maar heeft diezelfde geavanceerde technologie als de andere Luna toestellen en dus ook dezelfde fijne werking.

Het enige verschil? De Luna Play is een heel stuk kleiner en je kunt hem niet opladen. Hierdoor heeft de Luna Play een levensduur van gemiddeld 100 reinigingsbeurten.

Daarbuiten werkt het product dus als een gewoon FOREO toestel. De zachte siliconen borstel voelt heel prettig aan op de huid en zorgt voor een zachte, grondig gereinigde huid.

Daarnaast heeft het toestel ook een zeer handig formaat. Hierdoor is hij ideaal om mee te nemen op vakantie of om in je tas te stoppen als je naar de fitness gaat.

Ik vind de FOREO Luna Play echt een handig toestel dat ik met veel plezier gebruik. Jammer dat je hem niet kunt opladen maar het is wel de ideale manier om kennis te maken met het concept van de FOREO zonder gelijk € 200 te droppen.

Zodra mijn Luna Play stopt met werken ga ik zeker een ‘normale’ FOREO aanschaffen die je wel eindeloos kunt gebruiken want ik ben groot fan van het concept.

De FOREO Luna Play kost € 39,45 en is bij Lookfantastic Nederland te koop in verschillende kleurtjes.

Hoe reinig jij je huid?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. June 2, 2020 / 1:00 pm

    Klinkt wel fijn! Heb ze inderdaad al heel vaak voorbij zien komen! Zelf gebruik ik af en toe mijn Clarisonic wat denk ik vergelijkbaar werkt 🙂 Wel jammer dat je ‘m niet kan opladen zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?