web analytics

FOREO UFO 2: een snelle en makkelijke gezichtsbehandeling

We willen allemaal een stralende en verzorgde huid en we willen dat liefst ook zo snel mogelijk. Uitgebreid naar de schoonheidsspecialist gaan zit er vaak niet in waardoor we naar oplossingen voor thuis moeten zoeken. Gelukkig is er zo’n hele fijne oplossing in de vorm van de FOREO UFO 2.

Dit unieke 5-in-1 gezichtsbehandelingsapparaat zorgt ervoor dat je binnen 2 minuten een sheet masker aan kunt brengen waardoor jouw huid dus lekker snel zacht en gehydrateerd aanvoelt. En het allerleukste? De sheet masks zijn er voor alle huidtypes dus er is voor iedereen wel een geschikt product.

Ik heb het apparaatje recent uit kunnen testen dus natuurlijk werd het tijd voor een review. Kijk je mee?

Wat is de FOREO UFO 2 en hoe werkt het?

De FOREO UFO 2 maakt gebruik van vier verschillende technologieën: thermo- en cryotherapie, LED-lichttherapie en T-Sonic pulsaties. Deze technologieën zorgen ervoor dat de maskers die je aanbrengt nog beter intrekken en dus ook beter hun werk kunnen doen.

Je gebruikt het apparaat in combinatie met de FOREO app. De UFO is voorgeprogrammeerd met de perfect bijpassende routine, om te zorgen dat je zo snel mogelijk de allerbeste resultaten uit jouw behandeling kunt halen. Het enige wat je hoeft te doen is het juiste masker uitkiezen in de app en de FOREO UFO 2 doet de rest.

De verschillende maskers

Het belangrijkste selling point van de UFO 2 zijn de maskers die je kunt gebruiken. In totaal zijn er een aantal fijne maskers voor een heleboel verschillende huidtypes verkrijgbaar.

Dit zijn de maskers die je in combinatie met de UFO kunt gebruiken:

  • Het Glow Addict masker: ideaal voor de doffe, vale teint die wel wat extra glow kan gebruiken
  • Het H2Overdose masker: perfect voor een droge of vochtarme huid die wat extra hydratatie nodig heeft
  • Het Matte Maniac masker: verzorgt de vette, acnegevoelige huid zonder deze uit te drogen en gaat tegelijkertijd nieuwe onzuiverheden tegen door de talgproductie in balans te brengen
  • Het Shimmer Freak masker: speciaal ontworpen voor de oogcontour en gaat wallen, rimpels en donkere kringen tegen
  • Het Youth Junkie masker: gaat huidveroudering tegen en werd speciaal ontwikkeld om de rijpere huid te verzorgen en te ondersteunen

Mijn ervaring met de FOREO UFO 2

Ik heb het apparaatje ondertussen al goed kunnen uittesten en ik moet zeggen: ik ben fan! Het systeem werkt echt snel en makkelijk waardoor je huid gelijk weer beter aanvoelt terwijl het eigenlijk helemaal niet zoveel moeite kost.

De FOREO app werkt ook ontzettend makkelijk en het wijst zichzelf allemaal vlot aan dus zelfs als je niet echt technisch aangelegd bent ben je snel mee met het hele systeem.

Sinds ik de UFO 2 gebruik en het gemak heb kunnen ervaren heb ik eigenlijk geen andere onpraktische maskers meer gebruikt omdat het gewoon zo simpel en snel is. Mijn huid ziet er goed uit dankzij deze maskers en het kost me veel minder tijd en prulwerk dan met een standaard (sheet) masker.

Ook voelt het gewoon ontzettend prettig aan op de huid. Sommige maskertjes voelen lekker koud aan, andere maskers worden dan weer warm en dat geeft toch wel een heel speciaal gevoel. Precies alsof je een echte professionele behandeling krijgt maar dan gewoon in het gemak en comfort van je eigen huis.

Verkrijgbaarheid

De FOREO UFO 2 is verkrijgbaar via de officiële website van FOREO alsook via Douglas.nl. De UFO 2 heeft een aanbevolen verkoopprijs van €329, een doosje van 6 maskers heeft de aanbevolen verkoopprijs van €29.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?