web analytics

Foundations voor de oudere huid

Eens je wat ouder wordt zal je merken dat je make-up niet helemaal hetzelfde zal zijn als vroeger. Opeens worden je rimpels extra geaccentueerd of krijg je vaker last van pigmentvlekken die toch niet helemaal meer bedekt worden door je foundation.

Daarom is het ontzettend belangrijk om te kiezen voor een foundation die bij jouw leeftijd past. Een goede foundation voor de oudere huid camoufleert pigmentvlekken, accentueert de rimpeltjes niet en laat de huid op de juiste manier stralen.

Hier zijn alvast een paar foundations voor de oudere huid die je echt eens moet bekijken:

Clinique Even Better Makeup (te koop bij Douglas BE en Douglas NL)

Wie last heeft van pigmentvlekken zal zeer blij worden van deze foundation van Clinique. De Clinique Even Better foundation egaliseert de huid en verstopt pigmentvlekjes op een zeer subtiele manier. Daarnaast bevat hij ook verzorgende ingrediënten die bestaande pigmentvlekken zullen verminderen.

Hij heeft ook een SPF15 oftewel een beschermingsfactor waardoor hij niet alleen oude pigmentvlekken aanpakt maar ook het ontstaan van nieuwe vlekjes tegen zal gaan.

L’Oréal True Match (te koop bij Bol.com)

Binnen de make-up geldt de regel: alles wat je lichter maakt of doet glanzen zet je extra in de kijker. Wil je je rimpels dus zo goed mogelijk verdoezelen? Kies dan voor een matte foundation zonder shimmers.

Deze True Match van L’Oréal is hier dan ook perfect voor. Hij komt in ontzettend veel verschillende tinten, heeft een medium dekking en is zeer makkelijk te blenden. Hij heeft ook een zeer goede houdbaarheid dus je kunt de hele dag genieten van je vlekkeloze velletje!

IT Cosmetics CC Cream (te koop bij ICI PARIS XL)

Wie op zoek is naar een stevige dekking maar geen dikke pannenkoekenlaag op zijn gezicht wil kan goed terecht bij IT Cosmetics. Hun populaire CC cream geeft een fantastische dekking zonder de huid te verstoppen.

Dankzij zijn fijne textuur gaat deze foundation ook niet in de plooien of rimpels zitten, hij legt als het ware een dun laagje ‘over’ de plooitjes heen. Daarnaast zit hij ook vol met verzorgende ingrediënten die je huid extra mooi laten stralen!

Sisley Sisleÿa Le Teint (te koop bij Douglas BE en Douglas NL)

Een van de beste foundations voor de oudere huid is Sisleÿa Le Teint, een volwaardige en totale vloeibare anti-agingfoundation. De huidverzorgende formule combineert vele van de nieuwste anti-agingwerkstoffen van Sisley R&D.

Een van de belangrijkste ingrediënten is het Perzische Acacia-extract: een essentiële werkstof van SISLEŸA L’Intégral Anti-Age die de energie in de cellen stimuleert en voor een stralend effect zorgt. Direct na het aanbrengen en dag na dag wordt de huid stralender en egaler. Tekenen van vermoeidheid worden verminderd. Binnen vier weken is het gezicht gladder, steviger en zichtbaar jonger.

Amy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?