Galénic Aqua Infini

Als je mij al even volgt dan weet je al wel dat ik een zeer droge en gevoelige huid heb. Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe producten kwam ik een hele tijd geleden uit bij Galénic, een heerlijk merk dat gewoon bij de apotheek verkrijgbaar is. De Galénic Aqua Infini lijn is bedoeld als dorstlesser voor de huid, waardoor je huid de nodige hydratatie krijgt. Ik testte de Skincare Lotion, het Water Booster Serum en de Verfrissende Emulsie en vertel hier graag meer over.

Galénic Aqua Infini

De Galénic Aqua Infini producten zijn zeer speciaal. De producten bevatten een formule die de kwaliteiten van de Roos van Jericho wist te vatten. Deze roos overleeft in de woestijn met slechts enkele milliliter regenwater per jaar dankzij minuscule sponsjes die ervoor zorgen dat de cellen continu bol blijven staan. Een zeer unieke technologie die direct mijn interesse wist te wekken!

Meestal vind ik van dit soort producten met een speciale technologie nogal snel overroepen. Toch wisten deze Aqua Infini me wel te bekoren, met het resultaat dat ik ze inmiddels al een hele tijd gebruik.Je zag deze producten eerder ook al vaker voorbij komen bij een aantal “favorieten van de maand” maar ook in andere artikels liet ik de producten al eens zien. Het Water Booster Serum en de Skincare Lotion gebruik ik dus al even, de Verfrissende Emulsie is een iets recentere toevoeging aan mijn routine.

Daarom wil ik alle producten nu eindelijk eens uitgebreid aan jullie voorstellen:

Galénic Aqua Infini

Galénic Aqua Infini Skincare Lotion

De Skincare Lotion is een zeer uniek product waarvan ik nog niets soortgelijks in huis had. Deze lotion breng je namelijk aan vóór al je andere verzorging als extra stap. Deze lotion werkt als voorbereiding op de rest van de routine en zorgt voor een extra hydratatieboost. Ik gebruik altijd al een serum en moisturizer dus deze lotion breng ik aan voor mijn serum.

Als ik dit product gebruik merk ik echt een enorm verschil! Zowel mijn serum als mijn moisturizer werken veel beter en worden precies ‘vastgezet’ in mijn huid, waardoor mijn huid al het vocht vasthoudt en er niets verloren gaat. Deze lotion zit dus standaard in mijn routine nu!

Ik gebruik deze lotion dus altijd in combinatie met de andere Aqua Infini producten maar ook tijdens een anti-pollutie kuur van Yves Rocher voeg ik deze toe aan mijn routine.

Galénic Aqua Infini

Galénic Aqua Infini Water Booster Serum

Het serum is het meest krachtige product uit de hele lijn en dat merk je ook gelijk. Het lijkt precies net alsof je water op je gezicht smeert dat je huid niet uitdroogt maar gelijk intrekt. Zeker in combinatie met de lotion is het een echte hydratatiebom.

Galénic Aqua Infini

Ik vind dit product dus ideaal om op dagelijkse basis te gebruiken. Voor ‘s avonds gebruik ik graag iets wat rijker en voller aanvoelt maar ‘s ochtends vind ik deze echt fijn. Doordat hij zo licht is en snel intrekt is hij ook ideaal om te gebruiken vlak voor je je make-up aanbrengt.

Als je net zoals mij een droge huid hebt die snel velletjes vertoont, probeer het dan eens om dit producten voor je foundation aan te brengen. Hierdoor hecht de foundation minder hardnekkig aan eventuele velletjes en gaat alles er veel egaler uitzien.

Galénic Aqua Infini

Galénic Aqua Infini Verfrissende Emulsie

Last but not least is er ook nog een echte crème binnen dit gamma. Je hebt twee varianten: de Verfrissende Creme en de Verfrissende Emulsie. De Emulsie is dus iets lichter als de crème en vooral fijn voor mensen die ‘s ochtends niet zo van een dikke crème houden. Zeker ook met het oog op make-up applicatie is zo’n lichte crème wel een fijne optie.

Galénic Aqua Infini

Deze moisturizer vind ik echt heel erg fijn van zodra het weer warmer begint te worden. Ik heb een hele droge en gevoelige huid en daardoor reageert mijn huid niet altijd even goed. Als ik ‘s ochtends gelijk begin met een vettige crème gaat mijn huid veel sneller puistjes aanmaken, wat ik natuurlijk niet wil.

Door zo’n lichte moisturizer als deze te gebruiken geef ik mijn huid toch voldoende voeding zonder ze te verstoppen. Hierdoor is dit dus ook een fijne crème voor mensen met een vette maar vochtarme huid!

Galénic Aqua Infini

Zelfs na zoveel maanden van gebruiken ben ik nog altijd enthousiast over de Galénic Aqua Infini producten. Ik ben ondertussen al bij alles aan een derde flacon bezig en dat zegt wel genoeg denk ik!

Ik gebruik deze producten dus altijd ‘s ochtends en wissel geregeld af met de dagverzorging van de Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn, die ik ook altijd ‘s avonds gebruik. Beide productlijnen werken voor mij goed in combinatie met elkaar doordat ze mijn huid goed verzorgen, hydrateren en herstellen. De Skincare Lotion van Galénic is vooral goed te gebruiken in combinatie met andere lijnen en kan ik iedereen met een droge huid zeker aanraden!

Je vindt de Galénic Aqua Infini producten bij de (online) apotheek.

Kende jij de producten van Galénic al?

10 Comments

 1. April 7, 2018 / 8:00 am

  Niet goedkoop, maar de goeie werking spreekt voor zich! Ik heb nog redelijk wat skincare liggen maar mijn interesse is zeker gewekt! 🙂

 2. April 7, 2018 / 12:39 pm

  Ik heb spijtig genoeg veel last van allergie en kan niet zo veel producten verdragen 🙂

 3. April 7, 2018 / 1:18 pm

  Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar heb zelf ook een droge/gevoelige huid bedankt dus voor de tip 🙂

 4. Lipstickencupcakes
  April 7, 2018 / 8:43 pm

  Wat eeb mooie producten. Ze lijken me erg fijn. Ik ken dit merk nog niet, misschien eens proberen.

 5. April 8, 2018 / 9:41 am

  De producten zien er in ieder geval erg mooi uit, ik ben zelf nog niet bekend met dit merk dus ben wel nieuwschierig

 6. Rachelle
  April 8, 2018 / 9:56 am

  Ik ken het merk en de producten nog niet, maar ik hoop nu wel dat het in Nederland te koop is. Ik heb vooral op m’n voorhoofd last van ‘velletjes’ dus dit is de moeite waard!

 7. Lotte
  April 8, 2018 / 7:15 pm

  Ik ken dit merk helemaal niet! Ziet er wel goed uit, ben zelf vooral heel benieuwd nu naar het serum!

 8. April 8, 2018 / 8:32 pm

  Dit merk kende ik nog niet. Ze lijken mij hele fijne producten, ben benieuwd naar

 9. Sjusan | Since1994
  April 13, 2018 / 9:40 am

  Mooie producten! En ik wist nog neit dat er lotions waren die je vóór de rest van je routine moest aanbrengen. Interessant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?