Garancia Bal Masqué maskers

Een fijn maskertje kan echt wonderen doen voor je huid en het is ook nog eens lekker ontspannend. Toch als je een uniek masker uitkiest zoals bv. deze nieuwe Garancia Bal Masqué maskers. Deze maskertjes van Garancia zijn er voor verschillende huidproblemen én zijn ook nog eens superleuk om te gebruiken. In dit artikel wil ik graag vier van deze maskers laten zien!

Garancia is een zeer uniek merk dat al vaker voorbij is gekomen op mijn blog. Het merk staat vooral bekend om zijn speciale ‘magische’ namen en bijbehorende ‘magische’ ingrediënten. Ze maken enkel gebruik van de allerbeste ingrediënten en dat merk je dan ook op je huid.

De Garancia Bal Masqué maskers zijn dan ook weer zeer speciale producten. Er zijn in totaal vier maskers:

  • Het liftend, hydraterend en opvullend masker
  • Het voedend, kalmerend en preventief masker
  • Het zuiverend, zuurstofleverend, stralende teint masker
  • Het zelfbruinende nachtmasker

Heb je een iets oudere huid of een huid die veel volume verloren heeft? Dan is het liftend, hydraterend en opvullend masker vast iets voor jou. Dit masker zorgt er namelijk voor dat je huid instant strakker aanvoelt én er ook strakker uitziet. Wil je dus snel extra veel hydratatie en de nodige plump? Dan is dit het ideale masker!

Niet zo zeer op zoek naar iets liftend maar wel iets dat de droge huid stevig aanpakt? Dan is er gelukkig het voedend, kalmerend en preventief masker. Dit masker zit boordevol hydraterende ingrediënten waaronder o.a. shea butter en arganolie. Het is een echte hydratatiebom voor de huid en dus ook mijn persoonlijke favoriet van de vier. Verder heeft het dus ook een zeer sterke kalmerende werking, ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Het zuiverend, zuurstofleverend, stralende teint masker is echt wel een uniek masker. Het is namelijk een bubble mask, iets wat heel erg trendy is tegenwoordig. Het komt gewoon uit de flacon als elkander gelmasker maar transformeert in kleine bubbels eens het op de huid zit.

Deze bubbels en de ingrediënten van dit masker zorgen ervoor dat de huid intensief gezuiverd wordt en ook weer meer zuurstof zal krijgen doordat het masker de microcirculatie van de huid stimuleert.

Nog een ander speciaal maskertje is het zelfbruinend nachtmasker. Dit masker zorgt er niet alleen voor dat je huid perfect verzorgd wordt ‘s nachts maar het zorgt er tevens voor dat je met een mooie bruine teint wakker wordt.

Dit masker heeft niet hetzelfde effect als een échte zelfbruiner dus je hoeft niet bang te zijn dat je wakker wordt met oranje vlekken. Het eindresultaat is zeer natuurlijk en geeft je gewoon een “your tan but better” kleurtje.

Best een uitgebreid én uniek gamma dus, deze Garancia Bal Masqué maskers. Ik ben persoonlijk groot fan van het voedende & kalmerende masker omdat het op mijn droge/gevoelige huid het meeste effect heeft.

Ook het nachtmasker met zelfbruiner vind ik erg tof om te gebruiken aangezien het ideaal is als je een belangrijk feestje of evenement hebt. Gewoon even dit masker aanbrengen voor het slapengaan en je wordt wakker met een stralende én bruine huid.

Deze maskers van Garancia zijn verkrijgbaar bij de apotheek en parafarmacie. Je betaalt gemiddeld tussen de € 22 en de € 30 voor deze maskers.

Gebruik jij vaak maskers? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?