Garancia Fée-Moi afslankschuim Jour & Nuit

Het is inmiddels officieel zomer en dat betekent natuurlijk bikini season. We willen er allemaal wel goed uitzien in bikini en dat is iets waar veel merken graag op inspelen. Zo ook het farmaciemerk Garancia, die twee unieke producten in hun assortiment hebben: de Garancia Fée-moi afslankschuimen. In dit artikel vertel ik jullie er graag meer over!

Garancia is een merk uit de apotheek dat vooral bekend staat op hun gekke namen en hun ‘magische’ ingrediënten. Een tijdje geleden liet ik jullie de Garancia Bal Masqué gezichtsmaskers al zien en vandaag is hun lichaamsverzorging aan de beurt.

Ze hebben bij Garancia namelijk een aantal speciale producten om je lichaam summer ready mee te maken, namelijk de Garancia Fée-Moi afslankschuim.

De Garancia Fée-Moi Fondre Jour is een product dat al een tijdje bestaat. Ik heb het vorige zomer al gebruikt en het is echt zo’n vreemd maar wel een indrukwekkend product.

Het Fée-Moi afslankschuim van Garancia is zoals de naam doet vermoeden, een schuimend product met een vochtafdrijvende werking. Dit zorgt er voor dat je cellulite zou verminderen én dat je er daardoor slanker uitziet.

Ik heb zelf énorm veel last van vocht en dan voornamelijk in mijn benen, dit komt doordat ik lipoedeem en lymfoedeem heb. Ik merk zelf wel een licht drainerende werking en ik voel dat mijn huid iets egaler wordt maar het heeft geen dramatisch effect op mijn huid. Toch denk ik dat het voor een ‘normale’ huid wel kan helpen!

Toch vind ik de Fée-Moi wel heel fijn om te gebruiken want het leuke aan dit product is het feit dat het schuim gaat knetteren. Het voelt precies aan alsof je aspirine aanbrengt op je huid, echt heel vreemd! Dit zorgt wel voor een aangenaam, verkoelend effect waardoor het product ideaal is tijdens de zomer.

Ook dringt hij onmiddellijk in in de huid dus je hebt geen last van een plakkerig of vettig gevoel achteraf.

Sinds kort is er ook een Garancia Fée-Moi Fondre Nuit, oftewel een afslankschuim dat speciaal ontwikkeld werd om ‘s avonds te gebruiken voor het slapengaan.

Ook dit product knettert bij het aanbrengen en trekt vrijwel onmiddellijk in, net zoals de originele Garancia Fée-Moi voor overdag.

Doordat dit product voor ‘s avonds dient is dit echt ideaal als je vaak last hebt van zware benen na een lange dag op je benen te staan. Ik merk vaak dat ik ‘s avonds het meeste vocht vast hou, zeker op vakantie. Op zo’n momenten is zo’n frisse verkoelende schuim wel aangenaam aangezien het direct verlichting brengt.

De producten zouden vooral heel erg goed moeten werken als je ze in combinatie gebruikt: de Garancia Fée-Moi Jour overdag en de Garancia Fée-Moi Nuit. Als je dit voor minstens 7 dagen op rij doet zou je een aanzienlijk verschil moeten zien.

Ik heb het ook in kuurvorm geprobeerd en ik merkte zeker een verschil. De huid voelde iets minder ribbelig aan en leek dus een stuk egaler te zijn. Doordat ik ook steunkousen draag en lymfedrainage volg maak ik sowieso al gebruik van vochtafdrijvende methodes dus ik denk dat het vooral die combinatie is die wel een verschil maakte.

Ik kan dus niet goed zeggen hoe deze Garancia producten zouden werken bij personen die geen lymfoedeem hebben, daar kan ik dus geen uitspraken over doen. Voor mij hielp het wél maar het was ook geen wondermiddel dat al mijn cellulite liet verdwijnen.

Toch ben ik niet geheel ontevreden over deze producten! Ik ben er niet slanker op geworden en mijn cellulite is niet verdwenen maar de producten zijn wél fijn in gebruik.

Door de frisse, knetterende substantie is het echt heerlijk om deze producten te gebruiken bij warm weer. Ook de Fée-Moi Fondre Nuit vond ik helemaal fantastisch omdat het lekker verlichtend werkt bij zware benen ‘s avonds. Op dat vlak hebben ze me dus niet teleurgesteld!

De producten van Garancia zijn verkrijgbaar bij de apotheek en parafarmacie. Voor deze Fée-Moi Fondre producten betaal je gemiddeld € 30.

Heb jij al eens een afslankend product geprobeerd? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?