Garancia Micellair Water Roos (+ navulling)

Micellair water is onmisbaar in mijn huidverzorgingsroutine. Het reinigt snel en grondig en is ook nog eens goed voor je huid. Een van mijn long time favorites is het Garancia Micellair Water met roos.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit micellair water én over de unieke navullingen die sinds kort verkrijgbaar zijn.

Benieuwd naar mijn review? Lees dan zeker verder!

Waarvoor dient micellair water?

Micellair water is een soort van wonderproductje dat je voor verschillende zaken kunt gebruiken. Je kunt dit wonderbaarlijke water gebruiken om make-up weg te halen, om je gezicht mee te reinigen of om je huid te kalmeren.

In essentie is het dus gewoon net zoals ‘normaal’ water maar dan met verzorgende, kalmerende eigenschappen zodat je de huid kan reinigen zonder ze uit te drogen.

Mijn persoonlijke favoriet? Het Garancia Micellair Water!

Een product dat ik al langere tijd gebruik is het Garancia Micellair Water oftewel het ‘Garancia Source Micellaire Enchantée’.

Dit micellair water werd geformuleerd zonder parabenen en bevat bijna uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarom is dit water ook perfect geschikt voor mensen met een droge en/of gevoelige huid. Ook is het product perfect geschikt voor mensen met die lenzen dragen.

Als je op zoek bent naar een mild water dat de huid op een zachte manier kan reinigen zonder te irriteren, dan is het micellair water van Garancia écht wel een goed product.

Verschillende geuren

Buiten de fijne ingrediënten is er nog een andere leuke eigenschap aan het Garancia Source Micellaire Enchantée en dat is dat het product verkrijgbaar is in verschillende geuren.

Zo heb je een micellair water met de geur van oranjebloesem maar je hebt ook een versie met rozengeur, zoals ik in dit artikel laat zien.

De rozengeur is lekker zacht en tótaal niet oma-achtig zoals de meeste rozengeuren. Hierdoor heb je tijdens het demaquilleren echt zo’n lekker ontspannend spa-gevoel. Je huid reinigen wordt gelijk een stuk aangenamer zo!

De verpakking van het Garancia Source Micellaire Enchantée

Nog een ander groot pluspunt: de verpakking.

Het Garancia Source Micellaire Enchantée komt namelijk met een zeer unieke dispenser waardoor het reinigen van je gezicht zoveel makkelijker wordt!

De verpakking werkt als volgt: je legt een wattenschijfje bovenop de dop en duwt zo naar beneden. Hierdoor komt er net genoeg product op je watje terecht, zonder morsen.

Je hoeft je fles dus niet te kantelen, te schudden of te openen waardoor het water all over the place hangt. Dit systeem is gewoonweg zoveel handiger!

Navulling

Ook mooi meegenomen: tegenwoordig verkoopt Garancia ecofriendly navullingen voor hun micellair water. Met deze zakjes kun je je flesje een aantal keer opnieuw vullen waardoor je niet steeds een nieuwe flacon hoeft te kopen.

Deze navullingen zijn dus veel fijner voor het milieu én ze zijn ook fijner voor je portemonnee want je bespaart er ook een hoop geld mee.

Conclusie

In essentie zijn de meeste micellaire waters gewoon hetzelfde. Ze reinigen, ze halen make-up weg en ze zorgen voor een verfrissend gevoel. Veel kun je eigenlijk niet verkeerd doen.

Toch is dit product wel iets anders dankzij zijn natuurlijke ingrediënten, zachte formule én lekkere geur. Ook de handige verpakking maakt van dit Garancia Source Micellaire Enchantée een topper.

Als je dus op zoek bent naar een reinigingsproduct dat net ietsje unieker is dan anders zonder dat je veel geld moet spenderen, dan is het Garancia Micellair Water zeker de moeite.

Verkrijgbaarheid

Je vindt de Garancia Micellair Water producten bij de apotheek en dit voor een gemiddelde prijs van € 15 voor een flacon en € 15 voor een navulling.

Ook vind je de producten van Garancia bij de online apotheek waaronder bv. Pharmamarket.

Hoe reinig jij je gezicht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?