web analytics

Garancia Pschitt Magique review

Sinds ik zoveel last heb van acné laat ik de scrubs volledig aan de kant staan en ga ik voor de volle 100% voor chemische peelings. Deze zijn veel minder irriterend voor mijn huid maar ontdoen deze wel perfect van dode huidcellen en velletjes. Een van mijn favorieten van de afgelopen tijd is de Garancia Pschitt Magique, een soort toverschuim dat de huid perfect exfolieert.

Benieuwd naar dit product en hoe dit unieke schuim precies werkt? Lees dan zeker verder voor mijn uitgebreide Garancia Pschitt Magique!

Wat is de Garancia Pschitt Magique?

Het Franse apotheekmerk Garancia staat bekend om haar magische ingrediënten en namen. Bij Garancia draait de hele branding dus om mysterieuze producten die gelukkig wél heel fijn werken.

De Garancia Pschitt Magique is een van hun absolute cultproducten en was tevens ook het allereerste product dat Garancia op de markt bracht. Dit product gaat dus al ettelijke jaren mee en is nog steeds zeer populair.

Pschitt Magique is een micropeeling in moussevorm die ontwikkeld werd voor dagelijks gebruik. De peeling bevat geen agressieve scrubdeeltjes en is daardoor ook perfect geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

de awards en nominaties van Pschitt Magique

Hoe werkt Garancia Pschitt Magique?

De Pschitt Magique is een absolute droom om te gebruiken want hij werkt zó makkelijk en snel! Je brengt de mousse aan, wacht 30 seconden en spoelt hem weer af. Zo simpel is het dus!

Het product zit boordevol plantenextracten zoals citroensap, groene thee, toverhazelaar, komkommer en ga zo maar verder. De basis van Pschitt Magique bestaat voornamelijk uit milde, zeepvrije, reinigende ingrediënten.

Door deze combinatie zal de Garancia Pschitt Magique je huid niet alleen ontdoen van dode huidcellen maar tegelijkertijd ook stevig reinigen zonder te irriteren.

Het wordt aangeraden om het product een keer per dag te gebruiken: oftewel ‘s ochtends als pure reiniger oftewel ‘s avonds na het demaquilleren om je huid na te reinigen. Ik vind het persoonlijk een beetje too much om dagelijks te gebruiken. Ikzelf gebruik het product dus 3 à 4 keer per week en dat is voor mijn huid meer dan voldoende.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Garancia Pschitt Magique is alvast zeer positief! Ik heb al maandenlang geen scrubs met scrubdeeltjes meer gebruikt omdat dit product zijn werk zo goed doet. Zeker in combinatie met mijn acné en gevoelige huid, waardoor ik toch redelijk gelimiteerd ben qua producten.

Als ik de Pschitt Magique frequent gebruik merk ik dat mijn huidtextuur er veel beter uitziet. Ik heb minder last van kleine ophopingen en ook mijn onzuiverheden lijken minder sterk aanwezig te zijn.

Ook durven mijn acné treatments mijn huid ietwat vaal te maken maar dat maakt de Pschitt Magique volledig ongedaan. Ik ben fan en ik snap dus heel goed waarom dit zo’n populair product is.

Verkrijgbaarheid

Ben je dus nog op zoek naar een product op natuurlijke basis dat jouw huid weer doet stralen zonder deze te irriteren? Dan is de Garancia Pschitt Magique zeker een goede optie!

Het product is te koop bij de apotheek maar je kunt het ook via online apotheken vinden. Meestal betaal je rond de € 27,00 voor een groot flesje.

Hoe exfolieer jij je huid?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. September 15, 2019 / 10:22 am

    Dit ken ik nog niet! Klinkt goed 🙂

  2. Dingske
    September 17, 2019 / 6:58 am

    Ik heb ‘m besteld, ben benieuwd.
    Ik heb een gemengde maar gevoelige en onzuivere huid en de reactie op scrubs herken ik helaas maar al te goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?