Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF20

Het is eindelijk zomer en dus ook het ideale moment om een dagje zee mee te pikken of om een andere activiteit buiten uit te voeren. Zodra je de zon in gaat is het heel belangrijk om je goed in te smeren. En als je dat kunt doen met een product dat niet plakkerig is, goed werkt en ook nog eens de bruining stimuleert dan is dat al helemaal goed natuurlijk. Meet Garnier Ambre Solaire Dry Protect met SPF20!

Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF20

De Ambre Solaire Dry Protect is een zonnespray die niet vet is, niet plakt en die ook nog eens snel intrekt. Veel sprays met SPF zijn gewoon zonnecrème in sprayvorm maar dit product is echt een hele fijne mist. De mist is transparant dus je hebt geen last van witte vlekken op je lichaam. De geur is lekker zoet en subtiel, het product ruikt erg prettig.Deze spray is zeker een van mijn favoriete zonneproducten voor deze zomer. Ik heb echt een hekel aan plakkerige zonnecrèmes en dan al helemaal als ik naar de zee ga, dan plak ik helemaal vol met zand.

Doordat deze spray zo snel intrekt kun je gewoon lekker door het zand lopen zonder er meteen uit te zien alsof je een levend zandsculptuur bent.

Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF20

De Garnier Ambre Solaire lijn belooft ook om je een intenser bruiningsresultaat te geven en ik moet zeggen: het werkt echt. Ondanks dat ik een zonbescherming droeg ben ik toch aanzienlijk gebruind, zeker m’n armen zijn toch weer een tintje donkerder geworden na een uurtje buiten zonnen.

Qua bescherming werkt hij ook heel goed want ik ben nog niet verbrand met deze spray, al hangt dat natuurlijk ook van m’n huidskleur af. Als je een lichtere huidskleur hebt en een hogere SPF nodig hebt kan je ook bij Garnier terecht want ze verkopen deze spray ook met SPF 30 en SPF 50.

Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF20

Deze Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF20 kost rond de € 16, wat natuurlijk best wel prijzig is. Bij Kruidvat hebben ze iedere maand wel weer eens korting op de zonneproducten en Garnier zit hier vaak tussen. Hou de Kruidvat folders dus goed in de gaten want rond deze periode kun je alles vaak veel goedkoper scoren.

Gebruik jij liever een crème of een spray? Wat is jouw favoriete merk?

Share:

8 Comments

 1. Denise
  June 7, 2014 / 7:51 am

  Deze heb ik ook en hij beschermt echt ontzettend goed! <3

 2. Rani
  June 7, 2014 / 10:56 am

  Lijkt me erg fijn, ik wacht nog even op de mogelijke kortingsbonnen van Kruidvat zoals je al zei!

 3. beauties
  June 7, 2014 / 1:44 pm

  ik gebruik liefst een spray 🙂

 4. Karlien - Polished Cats
  June 7, 2014 / 2:50 pm

  Ik gebruik meestal een crème maar ik vind een spray eigenlijk veel aangenamer
  wrm ik dan die crèmes blijf gebruiken, I don’t know, soms heb ik ook niet veel keuze in een bepaald merk

  Liefs,
  Karlien

 5. Kirsty
  June 7, 2014 / 3:40 pm

  Deze klinkt wel erg fijn! Ik houd ook niet van plakkerige zonnebrandcrèmes!

 6. June 7, 2014 / 8:27 pm

  ik ben dol op die sprays! wil sinds vorige zomer al niks anders meer 🙂 zoveel minder geknoei

 7. Petra
  June 9, 2014 / 3:34 pm

  Momenteel gebruik ik liever een spray, zeker voor mijn gezicht….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?