web analytics

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Spray SPF50

80% van de UV-stralen die ons lichaam incasseert, bereikt ons in het dagelijks leven. Shocking he? De meeste mensen denken namelijk dat je vooral in de zomer of op vakantie goed moet smeren. Niets is minder waar want vooral als je thuis bent moet je je huid goed beschermen. Niet alleen tegen de zon maar ook voor andere schadelijke invloeden van buitenaf. Met de Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Spray SPF50 kan dat heel makkelijk!

Leven in de stad betekent dat de huid evenveel of zelfs meer bescherming nodig heeft dan op vakantie. Het lichaam is bedekt maar het gezicht, de handen en de hals zijn dat niet. Pollutie, lichtweerkaatsing en sigarettenrook zijn dagelijkse irriterende factoren die de zelfbeschermingscapaciteit van de huid iedere dag opnieuw ondermijnen.

Je kunt je dus wel voorstellen dat dat echt nefast is voor je huid én voor het jong houden van de huid. Op langere termijn kan je huid dus echt wel hard verouderen als je je niet goed beschermt.

Toch beschermen we ons vaak niet goed genoeg en daar hebben we verschillende redenen voor. Onze zonnecrème is te vettig of we dragen make-up en willen deze niet verpesten door tussendoor opnieuw te smeren.

Gelukkig hebben ze daar bij Garnier een goed antwoord op! De Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Spray SPF50 lost al deze problemen op.

De nieuwe Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Spray SPF50

Deze spray met beschermingsfactor 50 beschermt niet alleen tegen UV-stralen maar ook tegen pollutie. Hij heeft een zeer lichte textuur en voelt dus absoluut niet vettig aan. Doordat hij zo licht is kun je hem dus ook gewoon doorheen de dag opnieuw aanbrengen, zelfs over je make-up heen. Je ziet en voelt hem dus helemaal niet zitten!

Verder is hij ook nog eens goed geschikt voor een gevoelige huid dus je hebt helemaal geen excuses meer om je goed te beschermen.

Deze spray is dus zeker een uitkomst als je je goed wilt beschermen. Dankzij het handige formaat kun je hem makkelijk meenemen in je tas om hem doorheen de dag opnieuw aan te brengen. Het kan dus zowel onder als boven je make-up dus gedaan met alle excuses en smeren (of sprayen) maar!

De Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Spray SPF50 is o.a. te koop bij Bol.com en bij de drogisterij.

Bescherm jij jezelf voldoende tegen de zon?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Comments

 1. Deborah
  April 30, 2018 / 11:28 am

  Wat handig!! Ook dat je handen daarna niet onder de smeersels zitten van de factor.
  Ik smeer wel geregeld want verbrand snel. Maar eigenlijk alleen als ik ook daadwerkelijk de zon in ga. Dat is, dus, eigenlijk te weinig. Wie weet bied de spray uitkomst.

 2. Daphne - verdraaidmooi
  April 30, 2018 / 1:06 pm

  Dat is handig! Vooral als het over je make-up aangebracht kan worden. Ideaal voor op het terras!

 3. April 30, 2018 / 2:01 pm

  Ja nu wel! Tegenwoordig smeer ik me braaf in met creme met factor 50.

 4. Daisy
  April 30, 2018 / 2:28 pm

  Handig zo een sprayvorm. Ik smeerde mijn gezicht altijd in met een gewone crème maar dat is inderdaad heel vettig en ik heb al een slechte huid. Ik heb toch een beetje twijfel of je het nog over je makeup kan aanbrengen. Het komt dan niet rechtstreeks in contact met je huid en kan dus ook niet inwerken.

 5. April 30, 2018 / 7:48 pm

  Klinkt goed! Ik heb een erg gevoelige huid, dus deze zou goed van pas komen!

 6. Jouvence
  May 1, 2018 / 12:30 am

  Klinkt goed. Dit lijkt me een erg fijne spray. Als ik een dagje naar het strand ga of wetende dat ik veel blootgesteld wordt aan de zon, dan smeer ik mezelf heel bewust in.

 7. May 1, 2018 / 9:30 am

  Ik smeer mij en de kinderen altijd goed in als ze de zon in gaan. Dit lijkt mij ook een fijne zonnebrand, in een spuitbus

 8. Jessica - Foodie Feest
  May 1, 2018 / 9:51 am

  Oh wat fijn zeg! Deze ga ik zeker proberen. Ik ben altijd erg bang dat ik de huid van mijn gezicht beschadig in de felle zon, dus dit zou fijn zijn.

 9. May 1, 2018 / 2:20 pm

  Mensen willen maar niet aannemen dat je je huid àltijd tegen de zon moet beschermen, ook thuis! 🙂 Deze zou ik zeker eens uit willen proberen!

 10. May 14, 2018 / 9:44 am

  Wat een handig product. Ik vind het smeren over je dagelijkse make-up een uitkomst, vaak zit je al opgemaakt op terras voordat je je ingesmeerd hebt, top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?