web analytics

Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera haarmasker

Aloë Vera is een krachtige plant die binnen de cosmeticawereld vooral gebruikt wordt als after sun, om de huid te kalmeren. Hier hoeft het niet bij te blijven want je kunt de plant op zoveel andere manier gebruiken! Zo dachten ze ook bij Garnier toen ze het gloednieuwe Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera haarmasker lanceerden. In dit artikel vertel ik jullie meer over dit nieuwe 3-in-1 maskertje.

Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera

Garnier Fructis Hair Food

In maart 2018 herdefinieerde Garnier hun maskergamma met de hair food maskers. Deze 3-in-1 haarmaskers bestaan voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vegan en siliconenvrij.

Van Nourishing Banana tot Smoothing Macadamia, Repairing Papaya en Color Vibrancy Goji: al de Hair Food formules zijn versterkt met de efficiëntste supervruchten om zelfs het meest hongerige haar glad te maken, te herstellen, de kleur te doen opleven en uiteraard intens te voeden.Deze producten waren een enorm succes en daarom wou Garnier Fructis nog een stapje verdergaan. Ze besloten om een co-creatie te maken met zowel consumenten en influencers. Het resultaat daarvan is deze nieuwste Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera geworden.

Het 3-in-1 masker

De nieuwe Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera werd speciaal ontwikkeld voor mensen met normaal tot droog haar. Het masker bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Het masker bevat een mix van plantaardige oliën speciaal geformuleerd ter vervanging van siliconen: kokosnoot-, soja- en zonnebloemolie voorzien een natuurlijke voeding voor mooi en gezond haar.

Je kunt deze Hair Food op drie verschillende manieren gebruiken: als een normaal masker, als conditioner of als leave-in treatment. Hiermee is het in mijn ogen vergelijkbaar met de L’Oréal Mythic Oil Crème Universelle.

Het product voelt in gebruik heel erg licht aan. De structuur is ietwat aan de waterige kant dus je moet tijdens het douchen wel oppassen dat je niet teveel morst.

Eens het product op je haar zit vind ik het wel heel erg prettig aanvoelen. Mede door de aloë vera voel je echt dat het gelijk goed intrekt in je haar, alsof je haar het product als het ware opzuigt. Dit zou ook wel aan mijn droge haar kunnen liggen maar aangezien het product ontwikkeld werd voor droog haar lijkt me dat dus wel de bedoeling. 😉

Garnier Fructis Aloë Vera Hair Food haarmasker

De formule van het Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera masker

Mede dankzij de vloeibare formule vind ik de Garnier Fructis Hair Food Aloë Vera voornamelijk fijn om als conditioner te gebruiken als ik verder geen masker gebruik. Het is ideaal om snel te gebruiken en om daarna uit te spoelen of juist niet als je echt gehaast bent. Ook als leave in treatment is dit zeker een aangenaam product!

Het gaat lekker snel, makkelijk en je merkt meteen dat het effectief iets doet voor je haar. Als je écht droog of zwaar ontkleurd haar hebt, dan zou ik wel voor een iets voedender masker gaan of deze Hair Food iets langer laten intrekken.

Als je gewoon wat extra voeding nodig hebt en op zoek bent naar een product dat je haar niet verzwaart, dan is deze Hair Food Aloë Vera zeker en vast een fijne optie!

Garnier Fructis Aloë Vera Hair Food

Siliconenvrij, ideaal voor droog/normaal haar én snel in gebruik. Zo kan ik deze Garnier Fructis Aloë Vera Hair Food verzorging het best omschrijven. Ik kan het product dus zeker aanraden!

De Garnier Hair Food producten kosten gemiddeld € 7,00 en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

Heb jij al eens een Hair Food masker geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. June 13, 2019 / 11:27 am

    Heel benieuwd naar, klinkt super voor mijn droge haar!

  2. June 13, 2019 / 9:08 pm

    Lijkt me een erg fijn product! Ik vergat altijd een haarmasker te doen, maar ben er sinds kort weer op gaan letten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?