web analytics

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

Bij Garnier Fructis kun je al langere tijd terecht voor de heerlijkste haarverzorging, geïnspireerd op gezonde en kleurrijke smoothies. Bananen, macadamianoten of papaya’s… Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Garnier!

Sinds kort vind je binnen dat lijstje ook de nieuwste Garnier Fructis Hair Food Watermelon producten terug.

Deze siliconenvrije lijn met watermeloen werd speciaal ontwikkeld om mensen met dun en fijn haar uit de nood te helpen. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Hair Food: producten voor hongerig haar

Een complete haarverzorgingsroutine en verslavende geuren, versterkt met de krachtigste supervruchten en overladen met voedingsstoffen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk haartype. Dat is het recept van het Garnier Fructis Hair Food Menu gamma.

Nieuw op het menu: Watermelon, de oplossing voor fijn haar.Geïnspireerd door gezonde, heerlijke en kleurrijke smoothies biedt Fructis  een volledige routine aan om je haar de goedheid te geven waar het zo naar verlangt: siliconevrije shampoos, conditioners en maskers waarvan de ingrediënten voor 98% van natuurlijke oorsprong zijn.

Het gamma bestond tot op heden uit 4 varianten:

  • Voedende Banana voor droog haar
  • Verkoelende Aloë Vera voor normaal tot droog haar
  • Gladmakende Macadamia voor droog en onhandelbaar haar
  • Herstellende Papaya voor beschadigd haar

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

Toch bood het gamma nog geen oplossing voor een ander haartype: fijn haar. Garnier lanceert daarom Fructis Hair Food Watermelon, de eerste Hair Food om fijn haar voller te maken.

Verrijkt met watermeloenextract en boordevol hydraterende voedingsstoffen, is het Watermelon Hair Food precies de sappige goedheid waar fijne lokken naar verlangen.

Een complete routine samengesteld met tot 97% natuurlijke ingrediënten, veganistisch en siliconenvrij voor voller haar met volume, veerkracht, dynamiek en zonder te verzwaren!

De routine bestaat uit een shampoo, een conditioner en een haarmasker.

Het Garnier Fructis Hair Food Menu Watermelon gamma voor fijn haar is vanaf december 2020 beschikbaar bij Kruidvat en overal vanaf januari 2021. De shampoo en conditioner kosten €5,99, het masker €7,99.

Heb jij al eens een Hair Food product geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?