web analytics

Garnier SkinActive Aloe Vera dagcrème review

Ook tijdens de zomermaanden moet je je huid goed blijven verzorgen en hydrateren, al kies je dan best wel voor een lichtere crème. Een goed voorbeeld hiervan is de Garnier SkinActive Aloe Vera dagcrème.

Deze botanische dagcrème zit boordevol verkoelende en verzachtende aloë vera en bevat voor 96% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze dagcrème!

Aloë vera is een ingrediënt dat verfrissend en kalmerend werkt, het is daarom dan ook een zeer geliefd ingrediënt in cosmetica en dan met name in de zomer. Daarom kozen ze ook bij Garnier voor een botanische dagcrème met Aloë Vera.

Deze nieuwe dagcrème werkt hydraterend maar is niet te dik of te plakkerig waardoor hij heel erg goed gebruikt kan worden door mensen met een normaal of vet huidtype, of als je last hebt van een droge huid maar liever geen te dikke crèmes gebruikt (in de zomer).

Dankzij glycerine als hoofdingrediënt merk je dat deze crème echt wel heel erg goed werkt. Bij zo’n dunne crème verwacht je eigenlijk niet veel qua hydratatie maar hij doet wel degelijk zijn werk.

De crème heeft ook een hele aangename geur, iets wat je bij producten met veel natuurlijke ingrediënten meestal niet echt hoeft te verwachten. Hij bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong maar hij ruikt toch lekker luxe i.p.v. naar de natuur en dat vind ik persoonlijk wel altijd prettiger.

Hij is ook vrij van parabenen, siliconen en synthetische kleurstoffen waardoor hij ook heel erg goed verdragen wordt door de gevoelige huid.

Moest je dus nog op zoek zijn naar een fijne crème die de huid goed verzorgt en hydrateert, tegelijkertijd kalmeert én ook nog eens een fijn prijskaartje heeft? Dan moet je de Garnier SkinActive Aloe Vera botanische dagcrème zeker eens proberen.

Zeker tijdens de zomermaanden is dit een zeer aangename crème die door veel huidtypes gebruikt kan worden. Een absolute aanrader als je het mij vraagt!

De Garnier SkinActive Aloe Vera dagcrème heeft een adviesprijs van € 7,99 en is o.a. te koop via Bol.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?