web analytics

Garnier SkinActive Dagcrème met Rozenwater (droge en gevoelige huid)

Een tijdje geleden vertelde ik al over de Garnier SkinActive dagcrème met aloë vera voor de normale huid. Maar wist je al dat Garnier ook een hele fijne dagcrème heeft voor de droge en gevoelige huid: de Garnier SkinActive Dagcrème met Rozenwater.

Rozenwater werkt kalmerend en verzachtend waardoor het ideaal is voor mensen die snel last hebben van een pijnlijke of rode huid. Zeker tijdens de koude wintermaanden is dat zeker wel handig!

Het leek me daarom het ideale moment om iets te vertellen over deze crème. Ben je benieuwd naar mijn Garnier SkinActive Dagcrème met Rozenwater review, lees dan zeker verder.

Een droge huid heeft een specifieke aanpak nodig. Mensen met dit huidtype hebben vaak iets meer hydratatie nodig dan een normale of vette huid waardoor je dus best voor een rijkere crème kiest. Als je huid daarnaast ook nog eens gevoelig is en snel reageert op bepaalde producten, dan is het al zeker oppassen geblazen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig wel wat fijne crèmes voor de droge huid op de markt waaronder de Garnier SkinActive Dagcrème met Rozenwater.

Deze dagcrème is een absolute multitasker voor de droge en gevoelige huid!

Allereerst zit de crème boordevol hydraterende ingrediënten waaronder o.a. shea boter en glycerine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt, zachter aanvoelt en minder droge of schrale plekjes vertoont.

Ook de gevoelige huid pakt deze dagcrème aan dankzij de toevoeging van het rozenwater, een kalmerend ingrediënt dat roodheid en een trekkerig gevoel snel laat verdwijnen. Als je na het reinigen van de huid dus snel last hebt van een pijnlijke of gevoelige huid is rozenwater zeker een fijne toevoeging aan je crème.

De crème werd tevens ook verrijkt met antioxidanten van natuurlijke oorsprong waardoor hij de vernieuwing van de huid stimuleert en je huid goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Garnier SkinActive Dagcrème met Rozenwater bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is daarnaast ook nog eens dierproefvrij.

Parfum staat als allerlaatste ingrediënt op de ingrediëntenlijst, d.w.z. dat er bijna geen parfum in zit waardoor de kans op irritatie door parfum vrij klein is (al kan het natuurlijk altijd wel uiteraard).

En niet alleen de inhoud van de crème is heel erg fijn, de crème is ook nog eens prettig in gebruik. Ondanks dat het zo’n dikke, hydraterende crème is trekt hij wel vrij vlot in en ruikt hij ook zeer aangenaam in tegenstelling tot andere (bijna volledige) natuurlijke crèmes.

Moest je dus nog op zoek zijn naar een budgetproof, natuurlijke en dierproefvrije dagcrème voor de droge en gevoelige huid: probeer de Garnier Botanische Dagcrème met Rozenwater dan zeker een keertje.

Ik kocht deze dagcrème op de website van Bol.com en betaalde hier in promo € 8. Op het moment van schrijven kost hij € 12 maar hou de promoties van Garnier zeker in de gaten.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?