web analytics

Garnier SkinActive maskers

De laatste jaren werd het assortiment aan skincare binnen de drogisterij énorm uitgebreid. Een goed voorbeeld daarvan is de Garnier SkinActive lijn. Binnen deze lijn vind je ontelbaar veel skincare producten voor verschillende huidtypes. Zo zijn er bv. ook een heleboel Garnier SkinActive maskers verkrijgbaar, gaande van DIY sheet masks tot maskers voor onder de ogen. In dit artikel laat ik een aantal van deze maskers aan jullie zien!

Bij Garnier hebben ze de laatste jaren niet stilgezeten als het aankomt op skincare. Hun SkinActive gamma wordt steeds verder uitgebreid en kwalitatief gezien gaat het er ook allemaal maar op vooruit.

Vooral qua maskers heb je de laatste tijd veel keuze. Het begon allemaal met het klassieke blauwe Hydra Bomb masker met granaatappel maar sindsdien zijn er nog zoveel andere nieuwe maskers bij gekomen.

Deze maskers vind je allemaal terug binnen het Garnier SkinActive gamma:

Garnier SkinActive Hydra Bomb Maskers (€ 2,99)

De Garnier Hydra Bomb maskers zijn klassieke sheet masks zoals we gewend zijn. Deze rage is een tijd geleden overgewaaid vanuit Zuid-Korea, waardoor de Westerse bedrijven natuurlijk niet konden achterblijven. Deze sheet masks zijn gedrenkt in serum waardoor ze een ware hydratatiebom zijn voor de huid.

In totaal zijn er drie verschillende maskers:

  • Hydra Bomb Super-Hydrating Revitalizing Mask: het perfecte masker voor een gedehydrateerde huid. Hydrateert de huid intens, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een stralende teint. Verrijkt met granaatappelextract, hyaluronzuur en plantserum.
  • Hydra Bomb Super-Hydrating Re-balancing Mask: Een masker op basis van groene thee dat perfect is voor de normale/gecombineerde huid. Dit masker verfrist de huid en matteert ze tegelijkertijd.
  • Hydra Bomb Super-Hydrating Soothing Mask: Een masker voor de gevoelige/droge huid op basis van kamille en hyaluronzuur. De kamille kalmeert de huid terwijl het hyaluronzuur voor de nodige hydratatie zorgt.

Garnier SkinActive Charcoal Tissue Masker (€ 2,99)

Om de huid te zuiveren zonder haar uit te drogen ontwikkelde Garnier SkinActive het Pure Charcoal Black Tissue Mask. Dit masker gaat je huid dus zeer diep zuiveren zonder ze uit te drogen of te irriteren.

Dit innovatieve black tissue mask bevat houtskool en wordt versterkt door een formule met een zwart actief bestanddeel (zwarte algen), LHA, een zuiverend bestanddeel en hydraterend hyaluronzuur. In amper 15 minuten wordt de huid gezuiverd en gehydrateerd. Ook de poriën worden minder zichtbaar en de huidtextuur oogt gladder.

Garnier SkinActive Fresh-Mix DIY maskers (€ 3,99)

Buiten de klassieke sheetmasks zijn er ook een aantal nieuwe, unieke maskers bij gekomen binnen het Garnier SkinActive gamma. Deze sheetmasks zijn namelijk bedoeld om zélf klaar te maken, waardoor ze dus eigenlijk een soort van DIY-project worden.

De maskers bevatten een droog sheetmask en een compleet serum dat je zelf moet mixen. Eens gemixt transformeert het masker in een zachte gel met een bouncy textuur, dat perfect op je gezicht past en je huid zacht en soepel maakt.

In totaal zijn er twee verschillende maskers verkrijgbaar:

  • Fresh-Mix Tissue Mask – Vitamin C Shot: een masker met een hydraterend serum, verrijkt met vitamine C. Vitamine C zorgt voor een stralende, gehydrateerde en energieke huid. Dit masker is ideaal voor een vermoeide, grauwe huid.
  • Fresh-Mix Tissue Mask – Hyaluron Shot: een masker met een hydraterend serum, verrijkt met hyaluronzuur. Dit masker is vooral bedoeld voor mensen met een uitgedroogde huid die hun huid soepeler en zachter willen maken.

Garnier SkinActive Eye Tissue maskers (€ 2,49)

Ook de ogen mogen natuurlijk niet overgeslagen worden! Gelukkig vind je binnen het Garnier SkinActive gamma dus ook twee fijne oogmaskers terug die de huid rondom de ogen hydrateren én de vermoeidheid van je ogen aanpakken.

In totaal zijn er twee verschillende maskers verkrijgbaar:

  • Eye Tissue Mask – Orange Juice & Hyaluronic Acid: Een maskertje voor droge, vermoeide oogcontouren. Dit masker zit boordevol sinaasappelsap en hyaluronzuur. Dit zorgt voor een frisse, wakkere en heldere blik.
  • Eye Tissue Mask – Coconut Water & Hyaluronic Acid: Een masker voor ogen die de eerste tekenen van veroudering beginnen te vertonen. Dit masker met kokoswater en hyaluronzuur laat de huid er strakker en energieker uitzien.

Of je nu een droge vermoeide huid hebt of eerder een vette huid die wat gematteerd moet worden… Bij Garnier SkinActive vind je waarschijnlijk wel een gepast masker voor jouw huid. De prijzen zijn ook goed betaalbaar dus het is zeker de moeite om eens een nieuw maskertje te proberen!

Welk masker lijkt jou het fijnst?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. September 24, 2019 / 4:55 pm

    Oeh, ik ben dol op Garnier maskers! Hier ben ik ook weer erg benieuwd naar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?