web analytics

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater gevoelige huid review

Wie snel last heeft van een gevoelige of trekkerige huid weet hoe pijnlijk het kan zijn om je huid te reinigen. Veel reinigers laten de huid prikken en laten ze rood achter. Gelukkig heb je hier tegenwoordig ook oplossingen voor in de vorm van specifieke producten. Een goed voorbeeld hiervan is het Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid.

Dit micellair water reinigt en verzacht de huid in slechts 1 beweging zonder deze te irriteren of uit te drogen. Snel, efficiënt en ook nog eens goed betaalbaar!

In dit artikel vertel ik graag meer over dit product en waarom het nu precies zo goed werkt. Kijk je mee?

Micellair water is de ideale oplossing voor alles. Je kunt er je huid mee reinigen, je make-up mee weghalen of zelfs gewoon even snel je huid mee verfrissen. Het werkt snel en efficiënt waardoor het ook nog eens goedkoop is aangezien je slechts een product nodig hebt voor alles. Het is ook handig om mee te nemen op reis omdat je geen extra water of producten nodig hebt, met enkel en alleen een flesje micellair water kom je al heel ver.

Er zijn tal van micellaire waters op de markt maar een van dé populairste producten is toch zeker weten het Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid.

Het Garnier Micellair Reinigingswater is een gezichtsreiniger met een zachte formule en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid. Dit water bevat namelijk geen alcohol of parfum waardoor het zeer mild is voor de huid en ook geen irritatie kan opwekken.

Het micellair water reinigt snel en grondig waardoor je ook niet hard hoeft te wrijven zoals met standaard reinigingsdoekjes het geval is. Het is ook die soort wrijving die er op zijn beurt weer voor zorgt dat de huid snel rood en pijnlijk aan gaat voelen en daar heb je bij dit product dus ook geen last van.

Daarnaast heeft dit micellair water ook een hydraterende functie door de toevoeging van glycerine waardoor hij ook heel erg goed geschikt is voor mensen met een droge huid. Vaak voelt de huid na het reinigen toch wat droger of trekkerig aan maar bij dit product heb je daar helemaal geen last van!

Je kunt dit product gebruiken in combinatie met een standaard wattenschijfje maar ik gebruik hem het liefst in combinatie met de Garnier Eco Pads (hier te koop voor € 5). Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn superzacht en werden speciaal ontwikkeld om samen met dit micellair water te gebruiken. Een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor gewone wattenschijfjes. Moest je graag meer willen weten over deze doekjes, lees dan ook zeker mijn Garnier Eco Pads review voor meer informatie.

Het Garnier Micellair Reinigingswater is dus dé ideale oplossing om snel klaar te zijn met het reinigen van je huid. Hij haalt alle make-up netjes weg, irriteert de huid niet en laat de huid schoon en proper achter maar tegelijkertijd wel voldoende verzorgd en gehydrateerd.

Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten want een flesje van 400 ml kost slechts € 3,75. Lekker efficiënt én dus ook nog eens super goedkoop!

Je vindt dit micellaire water o.a. bij Bol.com, waar je het de dag erna al gewoon in huis hebt.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?