web analytics

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater met Milde Peeling

Een peeling helpt om de huid te exfoliëren waardoor dode huidcellen verwijderd worden en de huid zichzelf kan herstellen. Echter kunnen bepaalde peelings wel te sterk zijn voor mensen met een droge of gevoelige huid. Gelukkig is er nu een fijne oplossing: het Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater met Milde Peeling.

Het nieuwe Micellaire Gentle Peeling Water All-in-1 is de perfecte combinatie van een dagelijkse reiniger, een make-up remover en een milde exfoliërende formule met peeling effect. Zo is je huid meteen lekker schoon én kun je ze ook op een milde manier exfoliëren zonder de huid te irriteren.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit product!

Waarom een peeling gebruiken?

Een goede peeling of exfoliant zou eigenlijk onmisbaar moeten zijn binnen iedere huidverzorgingsroutine. Het zorgt er namelijk voor dat alle dode huidcellen als het ware losgeweekt worden waardoor de huid die eronder zit zich beter kan herstellen. Hierdoor wordt de huid zachter, stralender en gezonder.

Ook kan de huidverzorging die je achteraf aanbrengt beter intrekken en dus ook beter zijn werk doen. Door de dode huidcellen grondig te verwijderen zal je tevens ook merken dat je minder snel last hebt van opvallende grove poriën en dat de huidtextuur in het algemeen verbetert.

Echter merken we vaak dat peelings een beetje te agressief kunnen zijn voor bepaalde huidtypes. Zo zorgen ze snel voor roodheid of een droog en pijnlijk gevoel.

Daarom lanceerde Garnier een nieuwe versie van hun bekende micellaire water, een versie mét glycolzuur en PHA om het micellaire water ook een milde peelende functie te geven.

Wat maakt het Micellar Gentle Peeling Water nu zo uniek?

Het product bevat 1% PHA + glycolzuur (AHA) en papaya-enzymen, welke bekend staan om het peeling effect waarmee het de huid verbeterd en het huidoppervlak vernieuwd. Hierdoor wordt de huid lekker zacht en zuiver.

Daarnaast heeft het micellair water dus ook een reinigende functie door de micellen die erin zitten. Micellen zijn onzichtbare reinigingsmiddelen die make-up, vuil en onzuiverheden als een magneet uit de huid trekt en deze effectief reinigt zonder te wrijven.

Door deze combinatie kun je in dezelfde beweging je make-up en poriën reinigen zonder sporen achter te laten en zonder de huid te irriteren. De huid wordt gereinigd en gepeeled en je merkt er dus eigenlijk helemaal niets van waardoor het product dus ook goed geschikt is voor de gevoelige huid.

Het product is ook nog eens cruelty free en vegan dus dat is ook heel goed meegenomen!

Moest je dus nog geen ervaring hebben met peelings of exfoliërende producten en je hebt het gevoel dat je huid wat grauw of vermoeid oogt, dan kan ik je het Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater met Milde Peeling zeker aanraden. Ook als je last hebt van grove poriën of een oneven huidtextuur is dit zeker een fijn product.

Ik heb zelf ook last van een sterk gevoelige huid die heel snel reageert op peelings maar bij dit product heb ik nergens last van. Het is ook gewoon lekker makkelijk, even wrijven met een wattenschijfje en je huid is schoon én geëxfolieerd. Het kost bijna geen moeite maar het heeft wel een groot effect op de huid.

Ook is dit product mild genoeg om dagelijks te gebruiken dus als je op zoek bent naar een zacht product is dit werkelijk een topkeuze.

Het Garnier Micellar Gentle Peeling Water is te koop bij Bol.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?