web analytics

Garnier Skinactive Sheet Oogmasker Kokosnoot en Hyaluronzuur review

Een goede oogverzorging is zeer belangrijk maar toch slaan we het al te vaak over. Door de huid rondom de ogen goed te verzorgen zal je blik veel frisser en wakkerder ogen, smeert je make-up minder snel uit en krijg je minder snel last van rimpeltjes.

Je kunt kiezen voor een oogcrème maar ook een extraatje in de vorm van een masker kan vaak wonderen doen. Het Garnier Skinactive Sheet Oogmasker met Kokosnoot en Hyaluronzuur is een van mijn persoonlijke favorieten.

In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Vermoeide ogen kunnen je hele look naar beneden halen. Mensen zien het namelijk direct als je een slechte nacht of vermoeiende week achter de rug hebt dus als je er zelf al iets aan kunt doen, des te beter. Met een goede oogverzorging kom je al een heel eind.

Door de huid rondom de ogen goed te voeden en te hydrateren kun je wallen, donkere kringen, rimpels en/of droogtelijntjes verminderen. Hierdoor zie je er niet alleen frisser uit maar zal je make-up ook veel mooier zitten én blijven zitten.

Zeker op momenten waarbij je huid sterk gedehydrateerd is of op momenten waarop je moe bent kan je huid vast wel een extraatje gebruiken. Je zou dan kunnen kiezen voor een hydraterend oogmasker zoals het Garnier SkinActive oogmasker met kokosnoot en hyaluronzuur.

Dit Garnier Skinactive oogmasker met een ultralichte formule werd dus verrijkt met kokosnoot en hyaluronzuur, Het maskertje werd specifiek ontwikkeld voor vermoeid uitziende ogen die ook al wel eerste tekenen van huidveroudering kunnen vertonen.

Of je nu last hebt van echte rimpels of eerder last hebt van droogterimpels, met zo’n maskertje kun je het probleem snel en effectief oplossen.

Dit oogmasker zorgt dus voor een frisse huid die gladder en zachter aanvoelt waardoor droogtelijntjes en rimpels minder opvallend worden.

Ik heb het Garnier Skinactive Sheet Oogmasker met Kokosnoot en Hyaluronzuur nu al een aantal keer gebruikt en ik vind het persoonlijk heel prettig werken.

Je brengt de sheets gewoon aan onder de ogen, laat het een kwartiertje zitten en daarna haal je het maskertje weer weg. Het overtollige product kun je dan gewoon zachtjes inmasseren. Daarna voelt de huid onder de ogen meteen zó goed en zacht aan, precies alsof je een dure behandeling bij een spa hebt ondergaan.

Ik gebruik het masker graag voor speciale evenementen waarbij mijn make-up extra goed moet zitten maar ook op ‘normale’ zondagen is het zeker fijn om het aan te brengen als je in bad zit of net klaar bent met een uitgebreide douche.

Daarnaast is Garnier ook volledig dierproefvrij dus als je op zoek bent naar een fijn cruelty free maskertje is dit zeker een aanrader.

Zelf eens proberen? De Garnier Sheet oogmaskers kosten € 7,48 voor 5 pakjes en zijn te koop bij Bol.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?