Garnier steunt UNICEF: Back 2 School actie

Vandaag wil ik eens geen nieuw product of nieuwe collectie met jullie delen. Nee, vandaag wil ik graag eens een zeer speciale actie extra in het zonnetje zetten. Garnier is namelijk pas een solidaire actie gestart waarmee ze UNICEF steunen. In dit artikel vertel ik graag meer over deze nieuwe actie en hoe ook jij UNICEF kan steunen.

Bij drogisterijmerk Garnier begrijpen ze heel goed dat het belangrijk is om af en toe ook eens iets terug te geven. Daarom startte Garnier in 2017 een langdurige samenwerking op met UNICEF.

UNICEF, oftewel het Het Kinderfonds van de Verenigde Naties, is een organisatie binnen de Verenigde Naties die zich inzet voor het welzijn van kinderen. Sinds hun samenwerking in 2017 hebben ze al meer dan 3 miljoen euro kunnen doneren.

Met dit geld hebben ze hulpprogramma’s in vijf verschillende landen kunnen steunen: Jordanië, Jemen, Bangladesh, India en Mexico.

Via de Garnier website vind je meer informatie over de samenwerking tussen Garnier en Unicef.

In 2019 is het de bedoeling om 47000 kinderen die in een slechte of gevaarlijke situatie verkeren naar school te kunnen sturen. Dit doet UNICEF door het nodige schoolgerief te voorzien in de vorm van rugzakken, schoolboeken en schrijfwaren.

Het leuke aan deze hele actie is dat wij ook kunnen helpen én dat we er iets voor in de plaats krijgen. Op dit moment vind de Garnier Back To School actie plaats. Binnen deze actie verkoopt Garnier hun producten in een lot van twee. Telkens je zo’n lot van 2 producten aanschaft geef je een kind 2 schooldagen cadeau.

De actie loopt van 1/09/2019 tot 1/12/2019 in Carrefour Hyper, Delhaize, Colruyt en Kruidvat. Het ideale moment dus om je favorieten van Garnier in te slaan!

Heb jij al eens iets van Garnier geprobeerd? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?