web analytics

Geld besparen op verzorgingsproducten: tips

Het aanschaffen van huidverzorging kan best een dure grap worden. Zeker aangezien dit soort producten sneller opgeraken dan iets zoals make-up waardoor je sneller een nieuw potje of flesje moet kopen. Zo kunnen de kosten al snel hoog oplopen en in deze dure tijden is dat niet altijd even evident!

Gelukkig zijn er wel een aantal manieren waarop je heel wat geld kunt besparen op skincare. Vele kleintjes maken een groot dus als je een aantal manieren om te besparen combineert zal het je zeker wel een serieus bedrag schelen op het einde van de rit.

Met deze tips kun je geld besparen op verzorgingsproducten!

Gebruik herbruikbare producten of navullingen

Tegenwoordig zetten heel wat merken in op ecologische, herbruikbare verpakkingen. Dit verkleint de afvalberg en is dus ook beter voor het milieu. Daarnaast is het ook gewoon beter voor je portemonnee! Door herbruikbare producten of navullingen aan te schaffen hoef je niet telkens opnieuw voor de verpakking te betalen maar enkel voor het product.

Hierdoor produceer je minder afval (dus moet je minder recycleren en dat is dus sowieso al winst!) en het is ook nog een flink stuk goedkoper dan telkens opnieuw een compleet nieuw product aan te schaffen.

Niet alleen crèmes en douchegels zijn te koop als navulling, ook herbruikbare wattenschijfjes zijn zeker een handige oplossing.

Kies voor betaalbare merken

Duurdere merken zijn niet altijd beter. Er zijn veel betaalbare merken met effectieve producten die dus helemaal niet zoveel kosten als hun duurdere tegenhangers die je bv. bij de parfumerie kunt kopen.

Kijk dus ook altijd eerst eens naar webwinkels zoals Bol.com waar je tal van goedkopere huidverzorging kunt kopen. Merken zoals Garnier, L’Oréal Paris en NIVEA verkopen zeer goede producten aan een fijne prijs.

Doe dus zeker je research en kijk ook eerst eens naar wat goedkopere merken want goedkoop betekent niet altijd slecht. Hulp nodig met zoeken? Ik schreef eerder ook al een artikel over goedkope dagcrèmes die toch goed werken. Deze dagcrèmes zijn zeker de moeite om uit te proberen tegen een zacht prijsje.

Hou de promo’s in de gaten

Zoek naar kortingsbonnen in tijdschriften, online platforms of op de websites van merken. Sommige merken en winkels bieden ook beloningsprogramma’s waarmee je punten kunt verdienen voor kortingen of gratis producten. Als je toch van plan bent om te shoppen kun je beter gebruik maken van deze punten.

Hou ook bepaalde kortingsperiodes in de gaten. Veel winkels bieden kortingen aan het einde van een seizoen om ruimte te maken voor nieuwe producten of pakken speciaal uit tijdens sales zoals Black Friday en de zomersale.

Koop online

Vergelijk prijzen online voordat je iets koopt. Verschillende winkels kunnen verschillende prijzen hanteren, en online shoppen biedt vaak de mogelijkheid om prijzen te vergelijken.

Ook kun je online gebruik maken van bepaalde extensies als je via de computer shopt. Zo heb je bv. de applicatie ‘Honey’, die bij het uitchecken naar een werkende kortingscode zoekt. Deze extensie werkt automatisch en kost je slechts 10 seconden geduld maar kan je soms al 5 à 10 euro per aankoop besparen. Een simpele manier om toch weer extra centjes uit te sparen!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?