web analytics

GelTouch – gelnagels bij je thuis

Het vakantieseizoen komt weer stilaan korterbij. Op vakantie willen we allemaal dat onze nagellak zo goed mogelijk blijft zitten. Je kunt dus voor een set gelnagels gaan of je doet het thuis gewoon zelf. Met deze Geltouch set kun je de houdbaarheid van iedere nagellak verlengen! Ik vertel je graag meer over dit handige systeem.

Tegenwoordig zijn er enorm veel merken die met een “gelnagellak at home” systeem komen. Vaak zijn deze producten nogal aan de prijzige kant omdat je gelijk een hele set aan moet kopen. Denk dan aan een topcoat, basecoat, LED-lamp én de kleurtjes die je wilt gebruiken. Zonde ook van al die mooie lakjes die je al in je stash hebt zitten.

Gelukkig is er sinds kort een fijn én budgetproof alternatief: GelTouch. Dankzij het GelTouch systeem kun je de houdbaarheid van iedere nagellak verlengen, ook van gewone nagellakjes. Ze hebben een handige kit ontworpen waar de gelnagellak én LED-lamp gewoon inzit en dit voor een fijne prijs. Dit zeggen ze bij GelTouch:

“Prachtig glanzende gelnagels bij je thuis in 60 seconden. Een laagje gel dat je toepast als topcoat bovenop eender welke kleur nagellak, met een professioneel én langdurig resultaat. Makkelijk aan te brengen en even snel weer te verwijderen, zonder beschadigingen aan je nagels. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch niet. GelTouch doet precies wat het belooft en maakt jouw nagels langdurig party-proof!”

 photo Geltouch 5_zps294m6qic.png

Hoe werkt GelTouch?

De transparante GelTouch topcoat breng je heel eenvoudig als toplaagje aan op eender welke kleur gewone nagellak, van eender welk merk. De geltextuur zorgt voor een mooie dikke laag die bovendien extra sterk is. Hierdoor blijft de nagellak langer mooi, glanst hij meer en is alles beter bestand tegen afschilferen. De houdbaarheid van je nagellak wordt met deze topcoat zelfs verdubbeld!

Stap 1: Breng je favoriete nagellak aan en wacht tot ze volledig droog is.
Stap 2: Breng een laagje GelTouch aan en laat gedurende 60 seconden harden onder de ledlamp.
Stap 3: Veeg het kleverige residu af met de bijgeleverde doekjes

 photo Geltouch 2_zps5hsng5zo.png

De Mini starter kit

De kit die ik hier laat zien is de Mini Starter Kit. Deze heeft een enorm fijne prijs (€ 29,99) maar bevat wel alles wat je nodig hebt. In deze kit krijg je een mini ledlamp met USB-aansluiting die je dus gewoon in je PC kunt pluggen. Ook de GelTouch topcoat en reinigingsdoekjes worden meegeleverd.

Er is ook een Regular Starter Kit (€ 49,99) verkrijgbaar. Deze kit bestaat ook uit de topcoat en reinigingsdoekjes, alleen wordt er een grotere lamp meegeleverd. Je kunt de GelTouch topcoat nadien ook apart kopen voor € 14,99. Ook de doekjes zijn apart verkrijgbaar voor 5,99.

GelTouch

Mijn review

Ik heb deze kit inmiddels uitgebreid getest en ik merk dat het best veel doet voor mijn manicure. Allereerst merk ik een enorm verschil qua dikte. Als ik de GelTouch topcoat gebruikt heb zijn mijn nagels veel dikker en voelen ze steviger aan.

Het voelt echt alsof ik een gel manicure heb laten doen bij de nagelstylist! Mijn nagels krijgen ook een enorm mooie glans, het lijkt alsof het door een professional gedaan is maar niets is minder waar.Ook over de houdbaarheid kan ik zeker niet klagen. Ik heb het systeem uitgeprobeerd met zowel duurdere als goedkopere merken en bij ieder merk kreeg ik een positief resultaat. De houdbaarheid is niet verdubbeld zoals ze bij GelTouch beloven maar zeker wel verbeterd.

Bij een goedkopere nagellak die na een dag chipt had ik toch wel een aantal dagen langer plezier. Bij iets duurdere merken zoals Essie en Orly kan ik meestal een dag of 4 genieten van mijn manicure. Na het aanbrengen van de GelTouch topcoat werd het toch gemakkelijk een dag of 6-7!

GelTouch

Verkrijgbaarheid

Alle GelTouch producten zijn verkrijgbaar bij DI en Kruidvat.

Ik ben enorm positief over dit GelTouch systeem. Het werkt snel, makkelijk en geeft een verbluffend resultaat. De Mini Kit is ook nog eens handig van formaat, waardoor je deze makkelijk mee kunt nemen. Ook handig van de USB-aansluiting want ik lak mijn nagels altijd achter de pc. Ik was trouwens ook enorm geschrokken van de lage prijs en bespaar nu veel geld omdat ik niet meer langs het nagelsalon hoef. Ook ga ik mijn ‘slechtere’ nagellakjes weer wat vaker kunnen gebruiken.

Wat vind jij van gelnagellak?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

13 Comments

 1. April 16, 2017 / 11:10 am

  klinkt niet verkeerd. toch houdt mijn standaard nagellak het soms al 2 weken uit zonder extra gel topcoat.. ben benieuwd in hoeverre deze het nog langer zou kunnen behouden zonder tipwear!

 2. Manon
  April 16, 2017 / 1:32 pm

  Klinkt wel goed. Heb zoiets alleen nog nooit geprobeerd.

 3. Anne
  April 16, 2017 / 6:30 pm

  Oh wauw dat klinkt goed. Mijn standaard nagellakje op mijn nagels blijft hooguit 1 max 2 dagen zitten. Super irritant. Dus dit klinkt wel erg aantrekkelijk! Leuke review

 4. April 16, 2017 / 9:03 pm

  Ziet er een fijne set uit! Ik kocht ooit een setje van Essence, maar die hielden helaas geen 5 dagen, was met een soort peeloff coat die te snel los kwam. Misschien kan ik deze lakjes wel gebruiken in combinatie met de lamp die ik al heb.

 5. April 16, 2017 / 9:59 pm

  Wauw, deze is echt wel de moeite voor die prijs.
  Ik ga het zeker in de winkel eens bekijken.
  Niets lastiger dan nagellak die al na een dag of 2 chipt 🙂

  Ilona

 6. April 17, 2017 / 8:20 am

  Dit klinkt echt heel fijn. Mijn nagellak is meestal idd op dag 2 al veel minder en dat vind ik zonde. Al zijn het maar drie extra dagen, dan ben ik al heel blij. En de prijs valt me echt reuze mee!

 7. April 17, 2017 / 9:40 am

  Klinkt ideaal. Ik heb nooit gelnagels en doe meestal snel een lakje en die gaat er meestal vaal te snel weer af

 8. April 17, 2017 / 5:54 pm

  Handig ding wel! Ik gebruik alleen nooit nagellak haha

 9. April 18, 2017 / 11:48 am

  wat ene fijne positieve review het ziet er ook wel heel goed uit en echt fijn dat het toch een stuk steviger maakt! ik ben enthousiast!

 10. Adam
  April 19, 2017 / 12:50 pm

  Als ik een vrouw zou zijn zou ik erover nadenken

 11. April 19, 2017 / 10:36 pm

  Wauw dit klinkt goed. Mijn nagellak blijft er normaal maar 1 a 2 dagen goed op zitten. Dit is echt de luxe wat nepnagels met zich mee neemt maar nu hoef je geen nepnagels op.

 12. Christine
  April 20, 2017 / 1:23 pm

  Hoe schattig is dat machientje! En ik heb nog nooit gellak geprobeerd, wel al ‘gel’ achtige lakjes zoals die van Essie gel couture bijvoorbeeld!

 13. Jessica
  December 28, 2022 / 3:31 pm

  Ik kan deze geltouch topcoat nagellak nergens meer vinden. Kent er iemand een goed alternatief, wat ook zo gemakkelijk te verwijderen is. Bedankt! Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?