Gelukkig nieuwjaar + beautydoelen voor 2018!

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Het is echt ongelofelijk maar het is gewoon alweer 2018. Ik wil me ook al even op voorhand excuseren voor al die keren dat ik nog 2017 ga typen want geloof me, dat zal waarschijnlijk geregeld gebeuren! Gisteren wou ik even stil staan bij 2017 maar vandaag wil ik graag even vooruit kijken door mijn nieuwe beautydoelen aan jullie voor te stellen. Kijk je mee?

Vorig jaar postte ik voor het eerst een artikel over mijn beautydoelen van 2017. Normale voornemens vind ik maar dom want ik probeer altijd al op mijn eten te letten, veel te sporten en meer te genieten. Van die typische goede voornemens heb ik dus eigenlijk nooit en dat vind ik wel jammer! Daarom heb ik sinds vorig jaar besloten om mijn goede voornemens op beautyvlak eens neer te pennen zodat ik weet dat ik mijzelf eraan moet houden.

Bij mijn vorige voornemens kwamen er een aantal zaken terug:

 • vaker felle lipsticks dragen
 • de juiste foundation vinden
 • meer samples gebruiken
 • meer roteren tussen mijn parfum en nagellak

De juiste foundation heb ik gevonden in de vorm van een BB Cream, mijn samples werden steeds meer gebruikt en ook tussen mijn parfum en nagellak heb ik lekker veel geroteerd in 2017. Vooral bij mijn nagellakjes ben ik best ‘trots’ aangezien ik nooit meerdere keren dezelfde lak achter elkaar droeg.

Tot zo ver zijn mijn goede voornemens dus best geslaagd! Alleen het vaker dragen van felle lipsticks is niet echt gelukt. Ik blijf toch steeds teruggaan naar nude lippen en moet daar ofwel in slagen ofwel wat meer felle lipsticks gaan declutteren.

Maar nu is het tijd voor de nieuwe beautydoelen en voornemens voor 2018 *tromgeroffel*! Hier zijn ze dan:

Een goede anti age routine vinden

Call me crazy maar nu ik 25 word ben ik wel al bezig met huidveroudering en het beter verzorgen van mijn huid. Meerdere therapeuten, skincare kenners en dermatologen raden om vanaf je 25e aan de slag te gaan met een goede verzorging die veroudering tegengaat. Denk dan niet aan antirimpelcrèmes maar eerder aan producten die celvernieuwend gaan werken of die vooral schade van de zon gaan terugdraaien en beperken. Ook zou je vanaf je 25e vaker fruitzuur en retinol mogen gaan gebruiken, ook om veroudering tegen te gaan. Mijn doel in 2018 is dus om een goede routine te vinden die de huidveroudering gaat vertragen! Als je suggesties hebt, laat het gerust weten in de comments.

Elke dag SPF smeren

Ik ben echt een slechte beautyblogger want tot voor kort smeerde ik mij niet iedere dag in met een beschermingsfactor. Dit hoort natuurlijk ook een beetje bij het verouderen van de huid dus ik vond dit doel wel goed bij het vorige passen. Vanaf nu wil ik er echt op letten dat ik altijd een SPF gebruik, of het nu in de vorm van een dagcrème of een beschermende primer is. Ik wil mijn huid beschermen tegen huidveroudering maar ook tegen pigmentvlekken en huidkanker.

Meer pan hitten

In mijn Makeup Rehab serie kwam het al naar boven dat ik meer pan wou gaan hitten. Ik gebruik bijna altijd dezelfde kleuren standaard maar doordat mijn collectie zo groot is kom ik er niet aan toe om alles op te gebruiken voor het slecht wordt. Dit jaar wil ik er dus écht op gaan focussen om pan te gaan hitten en misschien zelfs dingen op te maken. Ik wil mijn geld volledig uit alle producten halen, anders is het echt weggesmeten geld. Het hele Makeup Rehab project kun je ook meevolgen hier op The Pink Perfectionist dus ik MOET er wel aan gaan werken, haha!

Natuurlijk wil ik ook nog verdergaan met de doelen van vorig jaar. Ik blijf dus lekker roteren tussen mijn nagellak en parfum, ik ga nogmaals proberen om wat fellere lipsticks te dragen en ook mijn samples mogen nog altijd wat meer slinken. Ik ben benieuwd hoe ik het er vanaf ga brengen!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?

Share:

3 Comments

 1. Manon
  January 1, 2018 / 4:40 pm

  Mooie beauty doelen!
  ik wil je een gelukkig 2018 wensen!

 2. Christine
  January 4, 2018 / 10:53 am

  Pan hitten en weg doen wat ik niet gebruik is zeker ook een voornemen! En voor de rest vooral lip en oogkleuren meer gebruiken zodat mijn standaard snelle beauty routine toch telkens een pop of colour krijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?