web analytics

Getest: Reductin Instant supplementen

Een tijdje geleden vertelde ik hier al over de Dyna+ Reductin supplementen en dat ik deze zou gaan testen. Ik kamp al langer met gewichtsproblemen en ik kan iedere extra hulp goed gebruiken.

De supplementen waar ik tot nu toe het meest over gehoord had waren de Reductin Instant supplementen. Deze pilletjes zouden je snoepdrang meteen moeten stoppen en je hierdoor helpen afslanken. Dat klinkt natuurlijk veelbelovend dus uiteraard was ik zeer benieuwd om deze uit te proberen!

Ondertussen heb ik de supplementen al een tijdje in gebruik en heb ik ze dus echt goed kunnen testen. In dit artikel vertel ik er dan ook graag meer over. Kijk je mee?

Hoe werken de Dyna+ Reductin supplementen?

Verleiding weerstaan is niet altijd een kwestie van wilskracht, maar juist van dopamine en verzadiging. Het Reductin-gamma, bestaande uit drie producten (Reductin Instant, Reductin Slankheid en Reductin Cellulitis) biedt zowel een preventieve als curatieve oplossing voor problemen gelinkt aan gewichtstoename.

De producten van Reductin worden exclusief verkocht bij de apotheek dus je mag er zeker van zijn dat ze zowel betrouwbaar als veilig zijn.

Deze Reductin producten worden dan ook verkocht als supplement ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en niet zo zeer als een ongezond dieetproduct zoals bv. bepaalde maaltijdvervangers of shakes.

Reductin Instant: weg met snoepdrang

Eerder vertelde ik dus al over de Reductin Slankheid supplementen die op langere termijn gaan werken. Ze verhogen het metabolisme en leveren eigenlijk een soort totaalpakket.

Allemaal goed en wel natuurlijk maar we willen natuurlijk ook op korte termijn iets aan ons gewicht doen. En dat is dus het punt waarop Reductin Instant je kan helpen.Reductin Instant werkt meteen, zoals de naam al doet vermoeden. Deze pilletjes hoef je niet iedere dag te nemen zoals de Slankheid of Cellulite supplementen. Nee, de Instant gebruik je alleen wanneer je het nodig hebt.

De Reductin Instant pilletjes neem je namelijk pas in op het moment dat je drang naar zoetigheid het grootst is. Vlak na het eten, tijdens een namiddagdipje of ‘s avonds voor de tv: het kan allemaal.

Hoe werkt Reductin Instant?

Een suikerverslaving komt ongetwijfeld door het effect ervan op de productie van dopamine, de neurotransmitter van plezier en energie.

Zodra je gaat snoepen maakt je lichaam dopamine aan als een soort van beloning. Hier kan je lichaam verslaafd aan raken waardoor je steeds meer aan snoep gaat denken en dus ook effectief gaat snoepen.

Reductin Instant bestaat uit een molecule op basis van saffraan, een natuurlijke stimulator van dopamine. Omdat het dezelfde effecten heeft als glucose, helpt het ons om het knabbelen (en de ongewenste kilo’s) te vermijden en onze energie weer op gang te brengen. Het bevat ook chroom en kaneel om het insulinegehalte, dat verantwoordelijk is voor de vetopslag, te reguleren.

Het helpt je dus eigenlijk een beetje om af te kicken en om toch wat dopamine aan te maken zonder dat je meteen in de snoepkast hoeft te duiken. Het enige wat je hoeft te doen is zo’n pilletje laten smelten op je tong et voila: je snoepdrang verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De test

Ik heb Reductin Instant natuurlijk ook grondig uitgeprobeerd aangezien ik een serieuze zoetekauw ben. Ik ben een groot fan van een lekker stukje pralinéchocolade vlak na het eten dus ik ben volgens mij wel de perfecte testpersoon! 😉

Je mag max. 2 Instant pilletjes per dag innemen dus ik besloot om het dus vooral na het avondeten te proberen. Een halfuur na het eten begon mijn zin naar dessert toe te nemen en nam ik dus zo’n Reductin Instant in.

Je legt het pilletje op je tong, waar het een soort sinaasappelachtige smaak nalaat. Niet vreselijk maar ook niet perse lekker, het was gewoon goed te doen.

Na een tijdje was het pilletje verdwenen en niet alleen het pilletje, ook mijn drang naar chocolade was bijna volledig weg. Ik dacht af en toe nog wel eens aan chocolade maar het is niet dat ik echt een stuk MOEST hebben.

Nu neem ik telkens zo’n Reductin Instant in als ik zin heb om te snoepen na het avondeten. Ik mag van mijzelf nog meermaals per week snoepen maar zeker niet iedere dag (of zelfs meermaals per dag). Reductin Instant heeft me hier zeker mee geholpen!

Conclusie

Waar Reductin Slankheid op langere termijn goed was voor mijn gewicht heeft Reductin Instant me op korte termijn nog een extra boost gegeven. Het supplement heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik extra gewicht verloor maar ook dat ik mijn suikerverslaving beter onder controle heb.

Suiker is niet meteen een supergevaarlijke verslaving maar echt goed is al die suiker nu ook weer niet voor je lichaam. Als je deze verslaving en snoepdrang dan goed onder controle kunt houden op natuurlijke wijze, dan kan ik dat natuurlijk alleen maar toejuichen!

Benieuwd geworden? Het Reductin-assortiment is verkrijgbaar bij de apotheek en de parafarmacie. Vraag er dus zeker naar bij je apotheek als je het zelf ook eens wilt proberen!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?