web analytics

Getest: Reductin Slankheid supplementen

Een tijdje geleden vertelde ik hier al over de Dyna+ Reductin supplementen en dat ik deze zou gaan testen. Ik kamp al langer met gewichtsproblemen en ik kan iedere extra hulp goed gebruiken.

Ondertussen heb ik de supplementen al een tijdje in gebruik en heb ik ze dus echt goed kunnen testen. Vooral de  Reductin Slankheid supplementen heb ik aan een zeer strenge test onderworpen.

Hebben deze pilletjes mij extra doen afvallen of was het toch niet zo’n succes? Je leest het hier!

Hoe werken de Dyna+ Reductin supplementen?

Verleiding weerstaan is niet altijd een kwestie van wilskracht, maar juist van dopamine en verzadiging. Het Reductin-gamma, bestaande uit drie producten (Reductin Instant, Reductin Slankheid en Reductin Cellulitis) biedt zowel een preventieve als curatieve oplossing voor problemen gelinkt aan gewichtstoename.

De producten van Reductin worden exclusief verkocht bij de apotheek dus je mag er zeker van zijn dat ze zowel betrouwbaar als veilig zijn.

Deze Reductin producten worden dan ook verkocht als supplement ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en niet zo zeer als een ongezond dieetproduct zoals bv. bepaalde maaltijdvervangers of shakes.

Het zijn dus niet van die typische afslankpillen zoals je misschien wel kent van de 90’s informercials!

het assortiment van Reductin supplementen

Reductin Slankheid: pak overgewicht over de hele lijn aan

Wie graag wat extra kilo’s kwijt wilt moet op verschillende fronten actief blijven. Je moet op je hongergevoel letten, je metabolisme verhogen, je moet minder vocht vasthouden én je insuline wat onder controle krijgen.

Dit zijn zaken die ik allemaal van nature zo goed mogelijk probeer te doen. Ik doe aan krachttraining voor een beter metabolisme, drink veel water om minder vocht vast te houden en doe aan intermittent fasting voor de insuline.

De Reductin Slankheid supplementen zijn een goede aanvulling hierop omdat ze ook op deze verschillende fronten gaan werken.

Reductin Slankheid

Wat doet Reductin Slankheid?

Dit voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen werkt het vastzetten van vetten tegen dankzij vier acties die inwerken op hongergevoel, metabolisme, vochtretentie en insuline.

Cafeïne en magnesium stimuleren de verbranding van vetten en verminderen waterretentie. Chroom en kaneel werken in op insuline, het hormoon dat ervoor zorgt dat we suikers opslaan.

de ingrediëntenlijst van Reductin Slankheid

De test: werkt Reductin Slankheid echt?

Om het supplement voldoende te testen heb ik NIETS veranderd aan mijn normale eet- en sportpatroon. Ik eet en sport nog altijd exact even veel als voor het testen van de supplementen.

Ik nam 20 min. voor iedere lunch en voor ieder avondeten een pilletje in. De pilletjes zijn gelukkig niet zo groot, zeker niet in vergelijking met normale supplementen. Ik ben normaal geen held met het slikken van pillen maar deze pilletjes gingen vlot binnen.

Ze hebben een vrij opvallende kaneelsmaak dus als je dol bent op kaneel of speculaas, dan zal je deze supplementen ook aangenaam vinden!

Na een maand merkte ik een aantal dingen op:

  • Mijn gewicht is wel degelijk naar beneden gegaan. Aangezien ik niets veranderde aan mijn eet- en sportpatroon viel me op dat ik in totaal 1,2 kg extra verloren was.
  • Ik kreeg minder zin om te snacken. Mijn honger tijdens mijn hoofdmaaltijden was nog steeds even groot maar doorheen de dag had ik veel minder zin in snoep en zoetigheden.
  • Ik hield minder vocht op rond mijn buik en gezicht. Het vocht in mijn benen is helaas niet verminderd (maar dat ligt aan mijn lymfoedeem).

Reductin Slankheid supplement

Conclusie

Reductin Slankheid is geen wondermiddel. Je gaat geen 10 kg verliezen zonder er moeite voor te doen door enkel en alleen een pilletje te slikken.

Wel kan het zeker een (makkelijk) duwtje in de rug voor je zijn als je moeite hebt met gewicht verliezen. De pilletjes zijn zeer makkelijk in te nemen, hebben geen negatieve bijwerkingen op je gezondheid en helpen je afvallen op een gezonde manier.

Dankzij deze supplementen had ik minder zin om te snacken, hield ik net wat minder vocht vast en ging het getal op de weegschaal wel degelijk naar beneden. Het resultaat is niet drastisch maar het is er wel dus ik ben zeker tevreden. Ik heb dan ook alvast een nieuwe kuur besteld!

Benieuwd geworden? Het Reductin-assortiment is verkrijgbaar bij de apotheek en de parafarmacie. Vraag er dus zeker naar bij je apotheek als je het zelf ook eens wilt proberen!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?