web analytics

Gliss Kur Ultimate Repair Anti-Damage Mask

Als er een ding is wat echt onmisbaar is in m’n collectie, dan zijn dat zeker haarmaskers. Mijn haar heeft er lang gezond uitgezien maar nu begin ik het toch wel te merken dat mijn haar echt kapot is. Na al dat ontkleuren en verven kan dat natuurlijk niet anders.

Daarom is het belangrijk dat ik het goed verzorg én natuurlijk is het weer een leuk excuus om nieuwe maskertjes te testen. Mijn laatste aanwinst is het Gliss Kur Ultimate Repair Anti-Damage Mask, dit zou nog beter moeten zijn dan het Gliss Kur Ultimate Oil Elixir Anti-Hairbreakage Mask.

Wat is het Gliss Kur Ultimate Repair Anti-Damage Mask?

Het Gliss Kur Ultimate Repair Anti-Damage Mask is de iets sterkere versie van het Ultimate Oil masker. Het Ultimate Oil masker is meer gericht op haar dat snel breekt, terwijl dit masker meer werd gemaakt voor haar dat stug aanvoelt en snel splijt. Ik heb last van beide dingen dus ik gebruik de maskers dan ook door elkaar.

Wel moet ik eerlijk zijn: ik vind deze zwarte pot veel beter. De geur is hetzelfde en de werking is bijna identiek maar ik vind de substantie veel beter werken. De goude pot (het Ultimate Oil masker) is echt een dikke crème, je zou het bijna een boter kunnen noemen.

Het Ultimate Repair masker daarentegen is veel vloeibaarder maar nog steeds vast genoeg om goed te voeden. Je kan het veel beter inwerken in je haar en het uitspoelen is ook een stuk makkelijker. Ook dit masker moet je 1 minuut laten intrekken en daarna kan je het uitspoelen, zeker prima als je weinig tijd hebt!

Op zich zie ik dus niet zoveel verschil tussen beide maskers. Het Ultimate Repair masker is wel iets voedender en ik voel dat mijn haar er zachter van wordt. Ook kan ik hier meer van gebruiken zonder dat het mijn haar vet of zwaar maakt. Het Ultimate Oil masker maakt het haar al snel zwaar, al helemaal op de bovenste lagen. Toch doen ze allebei hun werk goed en ben ik tevreden van beide maskers.

Alle Gliss Kur maskers kosten €6,79 voor 200 ml. Hou The Pink Perfectionist ook in de gaten want morgen komt er nog extra Gliss Kur nieuws online!

Heb jij al iets van Gliss Kur geprobeerd? 

Amy
Share:

8 Comments

 1. Petra
  April 7, 2014 / 8:58 am

  Hmmm, dit vind ik toch echt de interessantste artikelen,….. informatief en beseffend dat beauty niet alleen uit make up bestaat….Wat ik ook erg fijn vind is dat je goed duidelijk omschrijft hoe je het behoort te gebruiken..Eigenlijk zou ik zoiets ook eens moeten gaan gebruiken maar vind ik het altijd lastig om te bepalen welke voor mijn haar het beste zou kunnen zijn….

  Goed en fijn leesbaar artikel,
  Groetjes Petra

 2. beauties
  April 7, 2014 / 9:58 am

  ja, de ultimate repair spray of zo iets 🙂

 3. Britt
  April 7, 2014 / 10:46 am

  Ik heb er nog nooit iets van geprobeerd maar het heeft wel een goede substantie!

 4. Anneleen
  April 7, 2014 / 12:11 pm

  Klinkt wel goed! Ik gebruik eens per week ook eenh aarmasker omdat mijn haar dat nodig heeft! En aangezien mijn haar de laatste tijd wat broos is, is dit misschien een goede oplossing!

 5. Roxanne
  April 7, 2014 / 3:39 pm

  klinkt goed. Ik ben zelf alleen wel voor maskers alleen in de haarpunten te gebruiken, ik weet niet precies waarom. Voor mijn gevoel is het daar het hardst nodig

 6. Angelique
  April 7, 2014 / 3:59 pm

  Klinkt als een fijne masker die doet wat hij doen moet

 7. Tess Evea
  April 7, 2014 / 7:47 pm

  Ik gebruik vrijwel altijd een wat duurder haarmasker, van Natura Siberica.

 8. Ines
  April 10, 2014 / 11:01 pm

  Ziet er handig uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?