web analytics

GLOV: make-up verwijderen met een handschoen

Wat als er een product was dat al je make-up weg zou halen d.m.v. alleen maar water? Het bestaat blijkbaar en nog wel in de vorm van een handschoen. Ik heb het hier over de GLOV, een speciale handschoen die je make-up volledig weghaalt zonder het gebruik van make-upremover. In dit artikel vertel ik er graag meer over! Kijk je mee?

GLOV

Een handschoen met microvezels die al je make-up op een milde manier verwijdert met alleen maar water. Hoe werkt dat precies? Wel, het is heel simpel.

De GLOV is een soort handschoen dat je kunt vergelijken met een washandje. Het enige wat je hoeft te doen is hem nat maken met warm water en hem dan enkele seconden tegen je huid aandrukken. Daarna wrijf je heel zachtjes in ronddraaiende bewegingen et voila, je make-up zou weg moeten zijn.

GLOV makeup remover

Het reinigen van de GLOV gaat ook heel erg simpel! GLOV heeft namelijk ook een reiniger in het assortiment zitten genaamd de Magnet Stick. Deze transparante zeep is speciaal ontwikkeld om de microvezels van de GLOV volledig schoon te maken.

Verder zijn er ook verschillende GLOV’s verkrijgbaar, voor verschillende huidtypes. Ik heb de variant voor de droge huid maar er is er ook eentje voor alle huidtypes of eentje speciaal voor de vette huid.

GLOV makeup remover

Ik gebruik de GLOV nu al een tijdje en ik vind het echt wel een fijn product, zeker voor thuis. Het is lekker makkelijk en het is ook gewoon heel erg milieuvriendelijk. Door de GLOV hoef je geen extra product te gebruiken én je verspilt ook geen watjes. Daarom alleen al vind ik het echt een goede uitvinding. Verder doet hij zijn werk ook prima en vooral gezichtsmake-up gaat er echt héél vlot mee weg.

Ik moet wél eerlijk toegeven dat ik het reinigen soms toch nogal wat lang vind duren, in vergelijking met bepaalde andere methodes. Daarom neem ik het meestal niet mee op reis. Op reis gebruik ik toch liefst een olie reiniger die gelijk alles in 10 seconden wegneemt, zoals bv. de DHC Deep Cleansing Oil doet. Ik vind het toch een heel gesleur om zowel de GLOV als de stick mee te nemen.

Conclusie: Voor thuis vind ik het dus echt een super product dat ik vaak gebruik maar onderweg vind ik het teveel gedoe.

Ik kocht mijn GLOV bij de lokale apotheek maar online zijn de producten ook makkelijk te vinden. Je vindt de producten van GLOV bv. ook via Look Fantastic. Hier betaal je € 16,45 voor de handschoen en € 6,95 voor de cleanser.

Lijkt dit product jou iets?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. Shana
    September 24, 2018 / 9:03 am

    Ik heb de Glov ook in gebruik en ben er echt fan van! Ik verkies ook wel een oliereiniger na bv. een avondje stappen (Precleanse van Dermalogica). Vind alleen dat het reinigen met de magnet stick totaal niet goed gaat. Ik was deze dus gewoon in de wasmachine uit zonder wasverzachter 😊

  2. September 24, 2018 / 3:05 pm

    Handig ding! Ik heb zelf zo’n makeup eraser, vind ik ook fijn werken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?