web analytics

Goed Gevoel Rainpharma box

Het magazine Goed Gevoel staat erom bekend om geregeld leuke boxen bij hun magazine te verkopen. Een tijdje geleden hadden ze een leuke samenwerking met Deauty, nu is Belgisch skincaremerk Rainpharma aan de beurt. Als je mij al even volgt dan weet je dat ik enorm fan ben van Rainpharma. Ontworpen en geproduceerd in België, dierproefvrij én ook nog eens superlief voor je huid. In dit artikel vertel ik meer over de ontdekkingsbox die nu bij Goed Gevoel zit.

Rainpharma is echt een heerlijk natuurlijk merk dat boordevol goede ingrediënten zit. Ze begonnen ooit alleen met voedingssupplementen omdat volgens Rainpharma de schoonheid van binnenuit komt. Daarna zijn ze ook gezichts- en lichaamsproducten beginnen toevoegen aan hun gamma.

Als je de zoekbalk hierboven gebruikt kom je tientallen artikels over het merk tegen. Ik ben mijn blog begonnen op het moment dat Rainpharma begonnen is dus we zijn een soort van ‘samen opgegroeid’.



Inmiddels is Rainpharma al een stukje verder en hebben ze hun producten en merk steeds verder ontwikkeld. Een aantal oude favorieten van mij worden nog steeds verkocht, gelukkig maar!

Het assortiment is dus steeds verder uitgebreid en aangepast, om nog meer aan de wensen van de consument te kunnen voldoen. No nonsense skincare die voor ieder huidje geschikt is, dat is waar Rainpharma voor staat.

Bij de Goed Gevoel van nu zit een leuke kennismakingsbox waarin je een heleboel Rainpharma producten kunt ontdekken. Het zijn allemaal luxe samples die zeker groot genoeg zijn om de producten deftig te kunnen testen. De producten van Rainpharma zijn meestal ook wel aan de duurdere kant dus het is leuk om ze zo eens te kunnen proberen.

Dit zijn er allemaal in de box:

 • Amazing Oil Cleanser (30ml)
 • Brightening Face Scrub (20 ml)
 • Comforting Clay Mask (20 ml)
 • Dedicated Face Wash (30 ml)
 • Elementary Toning Mist (30ml)
 • Faithful Face Guard (20 ml)

De Goed Gevoel inclusief Rainpharma box kost € 16,90 en ligt nu in de winkels. Deze boxen gaan altijd vrij snel dus haast je zeker naar de winkel als je de producten van Rainpharma eens wilt proberen!

Ken jij Rainpharma al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. Mieke
  October 20, 2017 / 6:58 am

  Deze uithalen stond al op mijn to-do lijst voor vandaag 😊
  Nu nog hoger 😉

 2. Christine
  October 25, 2017 / 8:14 pm

  Ik kende het merk pas toen ik de reclame voor deze box op tv zag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?