Goede bronzers voor een lichte huid

Als je een lichte huid hebt is het vaak niet simpel om een goede bronzer te vinden die bij jouw huid past. Bronzers zijn al vaak te donker, te oranje of gewoonweg te opvallend.

Gelukkig zijn er de laatste jaren heel wat bronzers voor een lichte huid op de markt gekomen. Deze bronzers zijn licht genoeg, hebben de perfecte ondertoon én gaan dus voor een natuurlijke, gebronsde look zorgen.

Benieuwd naar de beste bronzer voor een lichte huid? Probeer er eens eentje uit deze lijst:

Benefit Hoola Lite (hier te koop)

Als je een beetje bekend bent binnen de wereld van de bronzers ken je Benefit Hoola wel. Wereldwijd een van de best verkochte bronzers maar helaas soms nogal te donker voor de lichtere mensen onder ons.

Daarom besloot Benefit om een speciale Hoola Lite te lanceren. Met dezelfde fijne werking als de klassieke Hoola maar dan net een paar tintjes lichter!

Too Faced Milk Chocolate Soleil (hier te koop)

Een ander merk dat ook een lichtere versie van een klassieker heeft gelanceerd is Too Faced. Sowieso hebben ze bij Too Faced al een vrij groot assortiment aan bronzers dus daar kun je als bronzerliefhebber zeker ook terecht!

Deze matte Milk Chocolate Soleil (die naar chocolade ruikt) is dan ook perfect geschikt voor zeer lichte huidjes!

Essence sun club matt bronzing powder (te koop bij Kruidvat)

Met de Sun Club Matt Bronzers van Essence krijg je echt wel waar voor je geld! De pans van de bronzers zijn vrij groot waardoor je lekker veel product krijgt. Ideaal om je hele gelaat aan te zetten met bronzer zonder zuinig te moeten zijn!

Binnen de Sun club matt bronzing powders vind je twee kleuren terug: Natural en Sunny. Sunny is de typische donkere oranje bronzer zoals we die kennen terwijl Natural een zachtere, lichtere bronzer is.

Ben je op zoek naar een goede bronzer voor een lichte huid die ook nog eens lekker betaalbaar is? De Essence Natural bronzer is the way to go!

NARS Matte Bronzer Vallarta (hier te koop)

NARS Laguna is al jarenlang een cultproduct binnen de beautywereld. Deze bronzer wordt door ontzettend veel make-up liefhebbers gebruikt alleen was de kleur nét ietsje te donker voor mensen met een (zeer) lichte huid.

Daarom heeft NARS hun assortiment aan bronzers uitgebreid met Vallarta, een prachtige bronzer voor een lichte huid.

Deze kleur is namelijk een stuk minder donker en geler dan de originele Laguna. Hierdoor is hij dus ook perfect geschikt voor lichte velletjes zonder meteen te hard op te vallen.

Barry M Cosmetics Staycation Bronzer Palette (hier te koop)

Kun je niet kiezen tussen matte of shimmer? Niet erg want met dit Staycation palette van Barry M krijg je een prachtige glow alsof je net van vakantie komt zonder echt op vakantie te moeten gaan!

Dit product bevat zowel een matte als een shimmery bronzer waarmee je je look zo glanzend of zo naturel kunt maken als je zelf wil!


Ook met een lichte huid kun je zeker een fijne bronzer vinden die je een natuurlijke, sunkissed look kan bezorgen! De truc is alleen om voor een beige bronzer i.p.v. voor een bruine of gelige bronzer te kiezen.

Welke bronzer uit deze lijst lijkt jou het mooist?

2 Comments

  1. July 21, 2020 / 4:40 pm

    Die van Essence voeg ik toe aan mijn wishlist!

  2. July 21, 2020 / 9:46 pm

    De bronzers van Too Faced en Benefit staan op mijn lijstje

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?