web analytics

Goede bronzers voor een lichte huid

Als je een lichte huid hebt is het vaak niet simpel om een goede bronzer te vinden die bij jouw huid past. Bronzers zijn al vaak te donker, te oranje of gewoonweg te opvallend.

Gelukkig zijn er de laatste jaren heel wat bronzers voor een lichte huid op de markt gekomen. Deze bronzers zijn licht genoeg, hebben de perfecte ondertoon én gaan dus voor een natuurlijke, gebronsde look zorgen.

Benieuwd naar de beste bronzer voor een lichte huid? Probeer er eens eentje uit deze lijst:

Makeup Revolution Ultra Cream Bronzer (hier te koop)

Als je een beetje bekend bent binnen de wereld van de bronzers ken je de bronzers van Makeup Revolution misschien al wel. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan bronzers dat sinds kort aangevuld werd met deze crème bronzers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten waaronder dus ook een Light variant die perfect is voor de lichte huid.

Benefit Hoola Lite (te koop bij Douglas BE en Douglas NL)

Een merk dat een lichtere versie van een klassieker heeft gelanceerd is Benefit. Benefit Hoola is een absolute cultfavoriet binnen de beautywereld maar was helaas niet echt zo goed geschikt voor mensen met een (zeer) lichte huid.

Daarom kwam Benefit dus met een speciale Hoola Lite zodat ook personen met een lichte teint konden genieten van die mooie zomerse warmte die Hoola te bieden heeft. Dankzij de matte finish is hij trouwens ook perfect voor mensen die van een natuurlijk resultaat houden!

Essence sun club matt bronzing powder (te koop bij Kruidvat)

Met de Sun Club Matt Bronzers van Essence krijg je echt wel waar voor je geld! De pans van de bronzers zijn vrij groot waardoor je lekker veel product krijgt. Ideaal om je hele gelaat aan te zetten met bronzer zonder zuinig te moeten zijn!

Binnen de Sun club matt bronzing powders vind je twee kleuren terug: Natural en Sunny. Sunny is de typische donkere oranje bronzer zoals we die kennen terwijl Natural een zachtere, lichtere bronzer is.

Ben je op zoek naar een goede bronzer voor een lichte huid die ook nog eens lekker betaalbaar is? De Essence Natural bronzer is the way to go!

NARS Matte Bronzer Vallarta (hier te koop)

NARS Laguna is al jarenlang een cultproduct binnen de beautywereld. Deze bronzer wordt door ontzettend veel make-up liefhebbers gebruikt alleen was de kleur nét ietsje te donker voor mensen met een (zeer) lichte huid.

Daarom heeft NARS hun assortiment aan bronzers uitgebreid met Vallarta, een prachtige bronzer voor een lichte huid.

Deze kleur is namelijk een stuk minder donker en geler dan de originele Laguna. Hierdoor is hij dus ook perfect geschikt voor lichte velletjes zonder meteen te hard op te vallen.

Physicians Formula Butter Bronzer (hier te koop)

De Butter Bronzer van Physicians Formula is ook ontzettend populair in de make-upwereld. Dankzij zijn zachte textuur en mooie pigmentatie is het een absoluut plezier om aan te brengen. Zelfs als je niet zo goed bent met make-up is deze bronzer heel erg makkelijk in gebruik.

Hij komt in meerdere tinten waaronder ook een Light tint die zéker licht genoeg is.


Ook met een lichte huid kun je zeker een fijne bronzer vinden die je een natuurlijke, sunkissed look kan bezorgen! De truc is alleen om voor een beige bronzer i.p.v. voor een bruine of gelige bronzer te kiezen.

Welke bronzer uit deze lijst lijkt jou het mooist?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?