web analytics

Goedkope make-up kwasten die toch goed zijn

Een goede set make-up kwasten hoeft tegenwoordig echt niet duur te zijn. Er zijn heel wat goedkope make-up kwasten te koop die toch goed zijn!

Zo heb je al snel voor een tiental euro’s al gauw een complete set waar je jaren mee doet dus je hoeft niet bang te zijn dat je, zoals vroeger, 20 euro moet betalen voor slechts een make-up brush.

Deze goedkope make-up brushes zijn echte aanraders en zijn van zeer goede kwaliteit:

Boozyshop Brushes (te koop bij Boozyshop)

Boozyshop is zeker weten een van mijn favoriete merken als het aankomt op goedkope make-up penselen. Hun brushes voelen allemaal zacht aan, pakken het product goed op én blijven hun vorm ook goed behouden na het wassen.

Je kunt deze make-up kwasten zeker een paar jaar gebruiken zonder dat de kwaliteit vermindert en dat terwijl ze helemaal niet zo duur zijn!

Zo heb je al een aantal sets die rond de € 20 kosten maar waarbij je wel 10 of zelfs meer kwasten krijgt. Voor die prijs mag je dus zeker niet klagen!

Ik kocht de Boozyshop 14 pc Starter Set eind 2020 en het zijn nog steeds mijn favoriete kwasten om te gebruiken.

Ecotools (te koop bij Douglas België en Douglas Nederland)

Ecotools is een merk dat echt al járen populair is in Amerika. Hun brushes zijn volledig vegan en cruelty free maar zijn tegelijkertijd ook heel erg goed betaalbaar. Kwalitatief is het merk ook zeer goed, dat heb ik zelf in het verleden ook al mogen ondervinden. Eigenlijk is er geen enkele reden om dit merk niet leuk te vinden!

Ik heb hun Daily Defined Eye Kit zelf ook al sinds 2018 in huis en ik gebruik de kwasten nog steeds met veel plezier. Ze overleven dus heel wat wasbeurten en applicaties en moeten zeker niet onderdoen voor duurdere merken.

e.l.f. Cosmetics (te koop bij Douglas België en Douglas Nederland)

Bij e.l.f. cosmetics vind je niet alleen fijne make-up tegen een betaalbare prijs, ook hun goedkope make-up brushes zijn zeker de moeite waard! Zo verkopen ze heel wat speciale kwasten die je bij andere merken helemaal niet kunt vinden en die ook heel erg fijn in gebruik zijn.

Ik ben persoonlijk vooral fan van hun poederkwasten aangezien deze net de juiste hoeveelheid poeder oppakken en deze ook heel mooi verdelen over de huid. Ook zijn deze ideaal om in je tas te steken want vanwege de lage prijs hoef je niet zo bang te zijn dat je ze kapot maakt, in tegenstelling tot een dure kwast van MAC of NARS.

Bonus: ook hun poedersponsjes zijn heel erg prettig om te gebruiken en handig om mee te nemen.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?