Goodiebox April – Perfectly Imperfect box

Het is weer tijd om de laatste nieuwe Goodiebox te unboxen. Deze maand is het de beurt aan de Goodiebox April oftewel de ‘Perfectly Imperfect’ box.

Als je benieuwd bent naar de inhoud, lees dan zeker verder!

Hoe werkt de Goodiebox? 

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!De prijs van een Goodiebox is € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 dus het is zijn geld meer dan waard! Deze maand heeft de Goodiebox een totale waarde van € 95,00!

Nieuwe leden krijgen bij hun eerste Goodiebox ook vaak een extra cadeautje in hun box. Deze maand krijgen nieuwe leden een Naobay Mattifying Cream t.w.v. 24 euro cadeau!

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Goodiebox April: de Perfectly Imperfect box

Het ligt in onze aard om te streven naar perfectie en te proberen om het anderen voortdurend naar de zin te maken.

Daarbinnen schieten we allemaal wel eens tekort. We hebben angsten, maken fouten en dat is helemaal oké! Gelukkig ook maar, want precies dát maakt je een mooi en uniek mens, die haar me-time en zelfverwennerij dubbel en dik verdient.

Daarom wil Goodiebox deze maand deze mooie imperfecties extra benadrukken, op een positieve manier. Zet even alle twijfel en onzekerheid opzij en zet jezelf even op de eerste plaats met deze producten.

Dit zijn alle goodies die in de Goodiebox April zitten:

Dr Botanicals Lemon Superfood All-In One Rescue Butter – € 18,00 – full size

Deze all-In-One Rescue butter is het zonnestraaltje der beautyproducten en je redding als je huid een beetje dof is of een serieuze boost nodig heeft!

Het zit boordevol vitamines, allerlei goede oliën en citroengras die je huid zullen voeden en je een gladde teint zullen bezorgen.

Masque Me Up Spot On Pimple Patches – € 13,00 – full size

Op zoek naar het perfecte product die de ongewenste vrienden op je gezicht buiten schopt? Look no further, dit product is spot-on! (pun intended)!

Bedek je puistjes en rode vlekjes met een pleister en laat het minstens 4 uur zitten of ga er ‘s nachts mee slapen. Het zal roodheid helpen verminderen zonder dat het je huid zal uitdrogen! Bye bye en tot ziens puistjes en onzuiverheden.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum – € 43,00/30 ml – sample

Dit serum is als een glas water voor je huid! Met maximale hydratatie door het hyaluronzuur vult het je fijne lijntjes en voorkomt het uitdroging. Met de lichte formule kan dit serum ook gebruikt worden als basis onder je make-up. Breng ’s morgens en ‘s avonds 2 druppels aan op een gereinigd gezicht en je zult al resultaat zien binnen een paar dagen.

Pestle & Mortar is zeker geen goedkoop merk dus leuk om te zien dat ze een product in de Goodiebox van deze maand hebben zitten!

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo – € 26,50 – full size

Een product waarmee je tijd wint ‘s ochtends: yes please! Deze Dry Shampoo van Glamorous geeft je haar een frisse en volumineuze look in enkele seconden. Hij absorbeert olie en onzuiverheden en geeft je haar een fantastisch mat effect. Goed schudden voor gebruik en vanaf 15-20 cm afstand op je haar sprayen, zo simpel is het!

K-Glo Nourishing Overnight Hair Mask – € 7,00 – full size

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar nu de kapsalons dicht zijn is de kwaliteit van mijn haar niet echt optimaal meer. Het heeft dringend een goede knipbeurt én verzorging nodig.

Gelukkig zit er deze maand een fijn productje in de Goodiebox dat mij hierbij kan helpen!

Dit voedend Overnight Hair Mask met kokosolie hydrateert zelf het droogste haar.. Breng de olie aan op droog haar en doe het kapje erover. Was het de volgende ochtend en geniet van je glanzende lokken.

Ik ga de laatste tijd énorm snel door mijn selfcare producten heen omdat ik nu meer tijd heb om me te ontspannen en er ook gewoon meer nood aan heb.

Ik ben dus zeer blij met de laatste nieuwe Goodiebox zodat ik mijn voorraadje weer wat aan kan vullen. Maskertjes, serums en heerlijke crèmes zijn áltijd welkom dus voor mij was het zeker een geslaagde box.

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

3 Comments

 1. April 26, 2020 / 10:38 am

  In Nederland zat er een miccelair water en reinigingsgel in ipv de droogshampoo en haarmasker. Heerlijke producten!

 2. Claudine Vancraeynest
  June 9, 2020 / 11:57 pm

  Kan er mij iemand zeggen hoe de amok te openen van Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum ?

 3. Claudine Vancraeynest
  June 9, 2020 / 11:58 pm

  Ampul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?