Goodiebox Februari – De Energize box

Kun jij tegen het einde van de winter ook wel wat extra energie gebruiken? Dan is de Goodiebox februari vast en zeker iets voor jou.

Deze maand staat de Goodiebox België namelijk in het teken van jezelf energizen. De box zit boordevol producten die je weer tonnen vol energie zullen geven. Heerlijk tijdens deze koude, winderige dagen!

Ben je benieuwd geworden naar de inhoud? Lees dan zeker verder!

Hoe werkt de Goodiebox? 

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!

De prijs van een Goodiebox is € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 dus het is zijn geld meer dan waard! De Goodiebox Februari heeft zelfs een volledige waarde van € 112!

Nieuwe leden krijgen bij hun eerste Goodiebox ook vaak een extra cadeautje in hun box. Deze maand krijgen de nieuwe leden een travel size Aether eau de parfum (waarde: € 19,95).

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Goodiebox Februari: Energize

Ken je het gevoel alsof je gewoon permanent moe bent en caffeïne het enige is dat je nog kan redden? Ik ken dat gevoel alleszins wel. Aan dat probleem wil Goodiebox België graag iets doen.

De Goodiebox Februari heeft als thema Energize. Met deze box willen ze je aanzetten om niet altijd overal ja op te zeggen maar om jezelf eens op de eerste plek te zetten.

In plaats van altijd terug te grijpen naar externe hulpmiddelen zoals koffie (of energiedrink) willen ze teruggaan naar de basis: ontspanning en selfcare.

Binnen de Goodiebox Februari vind je dus een heleboel heerlijke producten terug om jezelf weer volledig mee op te laden.

Dit zijn alle goodies die in de Goodiebox Februari zitten: 

Benefit Cosmetics BAD Gal Bang! Mascara – € 27,50 (full size) – sample

Het eerste product dat me gelijk opviel was deze BAD Gal Bang! mascara van Benefit. Benefit is natuurlijk een enorm populair (en niet al te goedkoop) merk dus om zo’n product in de Goodiebox te zien, dat is gewoonweg fantastisch.

Deze BAD Gal Bang! mascara komt in een travel size form, iets wat ik echt ideaal vind. Ik maak zelden grote mascara’s op binnen 3 maanden en tja, dan moet je ze gewoon halfvol weggooien.

Zo’n travel size mascara krijg je gelukkig wel op tijd op plus het is gewoon superhandig om mee te nemen.

James Read H20 Tan Drops Face – € 39,95 (30 ml) – sample 15 ml

Ik ben echt dol op dit soort tanning drops en ik gebruik ze bijna elke dag! Het concept werkt als volgt: voeg een aantal druppels van dit product toe aan je dag- of nachtcrème en een dag later heb je een natuurlijke, gebruinde teint.

Je kunt zoveel druppels gebruiken als je wilt dus je hoeft niet bang te zijn om eruit te zien als een oompa loompa. Ik gebruik meestal 1 à 2 druppels voor een subtiel resultaat.

Doordat je zo goed kunt customizen vind ik dit het ideale alternatief voor een normale zelfbruiner. Nooit strepen, nooit vlekken en je bent dus ook nooit te bruin of te oranje.

Human+Kind Body Soufflé – € 16,45 – full size

Human+Kind is een merk dat jullie vast al wel kennen als je mijn blog al even volgt. Dit natuurlijke vegan merk is jaren geleden al vaker voorbij gekomen op mijn blog.

Ze verkopen natuurlijke producten die echt héérlijk ruiken en fantastisch zijn voor je huid en je haar. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar deze Body Soufflé voor de droge en gevoelige huid!

Ecooking Moisturizing Serum – € 53,30 voor 20 ml – sample van 10 ml

Dit serum zou boordevol hyaluronzuur moeten zitten, een stof die de huid extra goed moet hydrateren. Dit serum zou dus perfect moeten zijn voor mijn vochtarme huid.

Je brengt een paar druppels van dit serum aan onder je dag en/of nachtcrème en je huid zou gelijk een hydratatiebommetje moeten krijgen.

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask – € 10,50 – full size

Oogmaskers zijn bij mij altijd welkom, zeker na een lange werkweek. Dit hydrogel oogmasker zou de huid onder de ogen moeten kalmeren en hydrateren.

Perfect als je last hebt van een vermoeide blik, wallen of donkere kringen! Binnen het kwartier krijg je gelijk weer een wakkere blik.

Conclusie

De Goodiebox Februari zit boordevol producten die gewoon lekker bruikbaar zijn, ik ben er echt heel erg blij mee. Een Benefit mascara, tanning drops, een heerlijke body lotion van Human & Kind, …

Er zit dit keer gewoon geen enkel product bij dat ik niet meteen wil of kan gebruiken dus ja, ik ben ontzettend enthousiast!

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Share:

2 Comments

  1. February 17, 2020 / 3:13 pm

    Ik vind de mascara best handig, de rest gebruik ik niet zo snel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?