Goodiebox Juni 2020 unboxing

Het is weer tijd voor de unboxing van de Goodiebox. Dit keer is het de beurt aan de Goodiebox Juni 2020 oftewel de ‘Vitamin Sea’ box.

In deze box vind je weer een heleboel leuke producten terug die ideaal zijn om tijdens een warme staycation te gebruiken!

Kijk je mee naar de inhoud?

Hoe werkt de Goodiebox? 

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!

De prijs van een Goodiebox is € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 dus het is zijn geld meer dan waard!

Nieuwe leden krijgen bij hun eerste Goodiebox ook vaak een extra cadeautje in hun box. Deze maand krijgen nieuwe leden een Mudmask Leave Me-On Spring Mask SPF10 t.w.v. 39 euro cadeau!

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Goodiebox Juni 2020: Vitamin Sea Box

De Goodiebox Juni staat volledig in het teken van water.

Van water gaat een ontzettende sterke kracht uit. Denk letterlijk aan eb en vloed, maar ook figuurlijk aan de watertekens in de astrologie die centraal staan voor intuïtie, emotie en gevoel. Daarnaast heeft water ook een ontspannende werking!

Als extra element is de box van deze maand gevuld met producten die allemaal duurzaam zijn: zoals ingrediënten, verpakkingen of merkwaarden die goed zijn voor jou en het milieu.

Dit zijn alle goodies die in de Goodiebox Juni zitten:

Balance Me Rose Otto Face Oil – € 40,00 voor 30 ml – travel size

Gun je huid wat extra hydratatie met deze gezichtsolie verpakt in een mooie duurzame glazen fles – YAY! De natuurlijke ingrediënten, zoals de Pure Rose Otto, Palma Rosa en Rose Geranium Essentiële Oliën kalmeren en versterken je huid.

Hoe werkt het? Verwarm twee druppels olie tussen je handpalmen, adem de heerlijke ontspannende geur in en masseer zachtjes van hals tot voorhoofd. Zo raak je helemaal ontspannen én je huid zal er enorm blij mee zijn.

Anwen Eco Hairbrush – € 15,00 – full size

Je haar borstelen is van kinds af aan meer ongemakkelijk dan ontspannend, toch? Met de Eco-haarborstel van Anwen wordt het een genietmoment. Dankzij zijn flexibele vorm past de borstel zich aan je hoofd en hij zorgt ook nog eens voor een zachte hoofdmassage.

Kleine tip: houd hem uit de buurt van hete lucht. Het product is milieuvriendelijk: hij is gemaakt met biologisch afbreekbare materialen!

Sandstone Raincoat Waterproof Mascara – € 21,00 – full size

Deze waterproof mascara van Sandstone werkt als een regenjas voor je wimpers en zorgt ervoor dat zelfs als je vastzit in de regen of een hele dag op het strand ligt, je mascara niet uitloopt.

Hij is allergie-gecertificeerd hij kan dus gebruikt worden voor gevoelige ogen en zelfs als je contactlenzen draagt.

Karmameju Sun Body Lotion SPF15 – € 35 voor 200 ml – travel size

De Karmameju Sunscreen SPF15 is een antioxidantrijke en hydraterende zonnebrandcrème. Hij is gemaakt van natuurlijk afgeleide minerale SPF-filters en hij maakt je huid niet wit of plakkerig!

Met zijn verfrissende mix van citrusvruchten, verkoelende munt en lavendel krijg je meteen dat gevoel van mediterrane zomer.

Valquer Shampoo Bar – € 12,00 – full size

Gun jezelf een (mentale) exotische getaway met de druivenpit- en aloë vera-shampoobar van Valquer. En het is niet alleen super goed voor je haar, maar ook voor het milieu: hij zit niet vast in een plastic fles!

Masseer de bar direct op nat haar, voeg indien nodig meer water toe, wrijf hem zachtjes van de hoofdhuid tot de punten en spoel daarna uit.

Eerlijk gezegd kreeg ik dit keer geen wauw-gevoel bij de box. Don’t get me wrong: de producten in deze box zijn allemaal lekker bruikbaar maar er mist precies iets luxe of glamour aan de box.

Wel ben ik énorm blij met het duurzame aspect van de Goodiebox Juni. Ik probeer mezelf ook meer te verdiepen in duurzame, ecologische producten dus dit is uiteraard mooi meegenomen.

Zelf ben ik vooral benieuwd naar de borstel en de shampoo bar dus die ga ik dan ook snel proberen!

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?