Goodiebox Mei 2022 unboxing

Zorg voor jezelf met de nieuwste Goodiebox Mei 2022. Deze maand staat de Goodiebox in het teken van ‘Me, Myself and I’ oftewel het focussen op jezelf. Met alle goodies die in deze Goodiebox zitten raak je meteen weer helemaal zen!

Benieuwd naar de inhoud van de box? Lees dan zeker verder!

Hoe werkt de Goodiebox? 

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!De prijs van een Goodiebox bedraagt € 24,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 80 dus het is zijn geld meer dan waard. Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Benieuwd wat er in de box van deze maand zit? Dit zijn alle producten binnen de Goodiebox Mei 2022 box:

Rituals The Ritual of Karma Sun Lotion SPF 30 – € 9,90

Deze hydraterende Sun Lotion-spray bevat SPF 30. Hij trekt snel in, is niet plakkerig en is waterbestendig – dus aarzel vooral niet om het zwembad in te duiken! Het wordt wel aangeraden om de lotion regelmatig opnieuw aan te brengen, ook na het zwemmen of afdrogen.

De lotion bevat een krachtig en natuurlijk antioxidantencomplex op basis van witte thee, natuurlijke Vitamine E en Ginkgo Biloba.

Figs & Rouge Fortify Blue Buffer Anti-Pollution Drops – € 50,00

We hebben de maand mei officieel omgedoopt tot de maand waarin je jezelf mag beschermen, daarom stonden deze heerlijke druppels bovenaan de lijst met producten. Ze zijn ontworpen om je huid te beschermen en te ondersteunen tegen dagelijkse blootstelling aan blauw licht en vervuiling.

Niacinamide en hyaluronzuur werken samen als een schild om tekenen van veroudering te verminderen. Breng 2-3 druppels aan op een gereinigde huid, voordat je een vochtinbrengende crème of make-up aanbrengt. De druppels zorgen ook voor een frisse hydratatie.

Antonio Axu Super Glow Hair Masque – € 18,00

We hebben dit product getest en geselecteerd om je haar die zomerse glans te geven die het verdient! Het masker bevat abyssinica-olie, dat je haar voedt en laat stralen. Zo ben je in een mum van tijd klaar voor lentefeestjes en lange dagen op het strand.

Gebruik het masker eens per week en laat het 5-10 minuten inwerken voordat je het uitspoelt.

Australian Body Care Spot Stick – € 7,99

Deze Spot Stick staat klaar om je te helpen bij puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden. Je brengt het gemakkelijk aan op de plek waar je een verkoelend en kalmerend effect wilt hebben.

Het is gemaakt van 100% natuurlijke Australische Tea Tree Oil en je kan het zowel onder als bovenop je make-up gebruiken. Tip: deze kleine held kan ook gebruikt worden om jeuk en roodheid van muggenbeten te verzachten.

Avant Skincare Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask – € 83,00 

Dit is een kleine held voor vermoeide ogen. Het oogmasker voor in de nacht is gemaakt met ingrediënten zoals hyaluronzuur en sheaboter die speciaal zijn ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen.

Breng aan op een gereinigde huid voordat je naar bed gaat, met licht tikkende bewegingen onder het oog en laat het masker ‘s nachts inwerken. Het helpt gezwollen ogen, wallen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor het gebied rondom je ogen er de volgende dag stralend en fris uitziet.

De Goodiebox Mei 2022 is weer een fijne box zoals we van Goodiebox gewend zijn. Er zit weer een product in van Avant (een van mijn favoriete luxemerken), een heerlijk haarmaskertje en zelfs een fijn product van Rituals.

De totale waarde van de box is deze maand ook weer ontzettend hoog dankzij alle (prijzige) full size producten dus we mogen zeker niet klagen. Ik ben dus zeer tevreden met deze Mei-box!

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 24,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?