Goodiebox Oktober – Dromenland

Raken jullie ook zo moeilijk in slaap nu het weer kouder wordt? Of kruip je juist vroeger onder de lakens omdat het gewoon zo gezellig en knus is? Het maakt niet uit, dankzij de Goodiebox Oktober wordt slapen gewoon nóg leuker! De Goodiebox van deze maand heeft als thema dromenland en zit boordevol heerlijke producten voor ‘s avonds. Kijk je mee naar de inhoud?

Hoe werkt de Goodiebox? 

Goodiebox is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!De prijs van een Goodiebox is € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 dus het is zijn geld meer dan waard!

Extra leuk: nieuwe abonnees worden nog eens extra in de watten gelegd deze maand! Nieuwe leden krijgen namelijk een Revitalash Wimperserum t.w.v. € 39 volledig gratis als ze deze maand lid worden! Als je dus al langer moest twijfelen, nu is het moment om lid te worden bij Goodiebox België.

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Goodiebox Oktober ‘Dromenland’

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde. Het heeft een behoorlijke impact op hoe je omgaat met kleine en grote uitdagingen gedurende de dag.

De Goodiebox van deze maand heeft daarom als thema Dromenland en is gevuld met producten die zullen bijdragen aan een heerlijke nachtrust. Ze geven je stuk voor stuk kleine happy moments die je kunt gebruiken om de nieuwe dag te kickstarten en hem positief tegemoet te gaan!

In totaal zitten er 5 producten in de box waarvan er maar liefst 4 full size zijn. De totale waarde van deze maand komt neer op € 77.

Dit zijn alle goodies die in de Goodiebox Oktober zitten: 

moshi moshi moshi Hair Towel – € 20 – full size

Ik begin mijn unboxing met mijn favoriete product uit de box en dat is deze moshi moshi mind Hair Towel. Deze handdoek voor je haar is superzacht en vederlicht waardoor hij ideaal is om rond je haar te dragen als je gaat slapen.

Ik ga nooit slapen met nat of vochtig haar maar ik breng wel geregeld een nachtmasker of nachtserum aan. Als ik dit aanbreng moet ik altijd op een badhanddoek slapen om mijn kussens niet vies te maken maar geloof me, dat ligt écht niet goed. Met deze Hair Towel zou ik dus veel comfortabeler moeten slapen zonder dat ik mijn kussens vies maak. Score!

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask – € 9,90 – full size

Een ander fijn product om mee te slapen is dit slaapmasker van Dr Botanicals. Dit gezichtsmasker breng je ‘s avonds voor het slapengaan en mag je de hele nacht rustig laten intrekken. ‘s Ochtends zou je dan wakker moeten worden met een superzacht babyvelletje!

Masque Me Up Foot Peeling Mask – € 13,00 – full size

Buiten een gezichtsmasker zit er nog een ander leuk maskertje in de box en dat is namelijk een voetenmasker.

Dit Foot Peeling maskertje zorgt ervoor dat de dode huidcellen van je voeten gaan afpellen na 8-10 dagen waardoor je na een week echt de meest zachte, eeltvrije voeten hebt.

Polaar Polar Night Revitalizing Cream – € 43,95/50 ml – travel size 25 ml

Deze unieke nachtcrème stimuleert je huid tijdens het slapen en heeft een herstellend effect. Hij heeft echt een superfrisse, ontspannende geur en is zeer licht qua textuur. Zeker geen vette of plakkerige nachtcrème dus!

Paese Clair Brightening Concealer – € 13,00 – full size

En natuurlijk kon een product voor na het slapen ook niet ontbreken. Moest je al bij al toch niet zo goed geslapen hebben dan biedt een concealer vaak uitkomst. Deze brightening concealer van Paese camoufleert donkere kringen en geeft een oplichtend effect aan de ogen.

Extra product voor nieuwe leden: Revitalash Advanced wimperserum t.w.v. € 39

En ook deze maand zit er een extra cadeautje bij voor de nieuwe leden die hun allereerste box ontvangen. Dit keer is dat wel een heel speciaal én duur cadeautje want deze maand ontvangen nieuwe leden het Revitalash Advanced wimperserum. Full size kost dit serum echt over de € 100 dus best wel tof dat dit product deze maand ook in de box zit.

Revitalash is het meest bekende en gebruikte wimperserum en dat is geheel terecht. Ik heb het serum zelf ook al een aantal keer gebruikt en je wimpers groeien er echt énorm van.

Als je dus nog moest twijfelen om een Goodieboxabonnement af te sluiten zou ik het NU doen want de Revitalash alleen al is het geld volledig waard.

Ik ben zeer enthousiast over de box! Ik wou al langere tijd een peelend voetmasker proberen maar het was er nog niet eerder van gekomen om het te proberen maar nu kan ik eindelijk aan de slag. Ook met de Hair Towel ben ik erg blij want nu heb ik nooit meer last van vieze kussens!

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

2 Comments

  1. October 21, 2019 / 12:03 pm

    Wat een lekkere producten weer, maar helaas niet heeeel bijzonder!

  2. October 21, 2019 / 4:08 pm

    De Nederlandse box is ook bijna hetzelfde, maar ik vind ‘m helaas onwijs tegenvallen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?