Gosh Effect Powder in #16 Yellow Sea Horse

Geel is zo’n kleur die ik bij mij echt verschrikkelijk vind en dan vooral matte geel. Ik kan er moeilijk mee werken, vind nooit leuke combinaties en het staat gewoon heel raar bij mij. Maar… Mix het met goud en ik ben meteen fan. Mijn favoriete kleur goud is dan ook geelgoud, dat staat mij (met mijn gele ondertonen) ook mooier dan dat grijzige goud of oranje goud. Ik heb pas nog een pigment uit m’n pigmentbak gevist waar ik nu helemaal verliefd op ben: Yellow Sea Horse van Gosh.

 photo Goshpigment_zpsf7677f73.png

Yellow Sea Horse is een hele mooie kleur. Hij heeft niet alleen shimmer maar echt een parelmoer finish. Dit is vooral erg mooi in de zomer door de lichtreflecterende deeltjes.

De textuur is ook erg fijn. Het is een heel zacht pigment dat goed blijft plakken, waardoor je vrij weinig fallout hebt. Je hebt er ook weinig van nodig om de kleur goed dekkend te krijgen.

Het enige en dan ook nog eens grote nadeel: de verpakking. Zo gauw je het potje opent (en dus ook direct als je het meeneemt vanuit de winkel) verspil je heel veel. Er zit al een hele hoop product boven de sifter en daardoor wordt het echt een boeltje. Ik ga nu dan ook extra samplepotjes bestellen via eBay en het overschot hierin overgieten.

De Gosh Effect Powders zijn o.a. te koop bij Kruidvat voor € 6,99/stuk.

Ben jij ook gek op losse poeders? Wat zijn jouw favorieten?

Share:

11 Comments

 1. June 6, 2013 / 11:41 am

  Ik heb hier nog twee van liggen! De pigmentatie en de shimmers erin zijn echt geweldig he 😀 Alleen de verpakking is inderdaad vreselijk, nu moet ik telkens uitkijken of ik hem niet omstoot tijdens het gebruiken haha!

 2. June 6, 2013 / 1:57 pm

  Super mooi!

  Ik volg je nu trouwens via Bloglovin.

  xoxo

 3. June 6, 2013 / 2:55 pm

  Heel mooi dat goud! Prachtig voor in de zomer! Enkel spijtig dat het potje zo onhandig is en dat het dan een kliederboel wordt…

 4. Cella's Budget Beauty Blog
  June 6, 2013 / 4:14 pm

  mooie kleur zeg! ik ben nu op t moment verslaafd aan de zoeva losse pigmenten, maar die van LA minerals zijn ook supermooi

 5. June 6, 2013 / 4:18 pm

  Wat een vrolijk kleurtje, ziet er goed uit!

 6. Kaylani
  June 6, 2013 / 5:12 pm

  Wat een lekker zomers kleurtje zeg!

 7. June 6, 2013 / 5:39 pm

  Wat een mooie, intense kleur! Ik heb ook nog een effect powder van Gosh liggen en daar ben ik ook helemaal verzot op 😀

 8. marion
  June 6, 2013 / 9:27 pm

  Ahh, zo mooi. Wist niet eens dat ze dat hadden.

 9. June 6, 2013 / 9:43 pm

  Wauw pretty! ik heb zelf ook een aantal losse pigmenten van nyx maar ik gebruik ze bijna nooit meer, puur omdat ze zo onhandig zijn met fall out enzo 😛

 10. June 7, 2013 / 1:10 pm

  Ik ben gek op losse poeders vooral goud/geel tinten vind ik erg mooi.. deze is echt wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?