Gosh Smokey Eyes palette 02 Brown

Een tijdje terug liet ik jullie al de spulletjes zien die ik van Gosh had gekregen. Het feit dat ik ze gekregen heb beïnvloed mijn mening natuurlijk niet, ik wil jullie een eerlijke review geven. Een paar producten vond ik maar mweh maar ik wil de reeks toch positief beginnen en dat met mijn favoriet: het Smokey Eyes palette. Zijn jullie mij en mijn smokey eyes obsessie nog niet beu? 😉

Goshproducten2

Wat mij als eerste opviel aan dit palette was dat het met ‘instructies’ kwam. Er zit een doorzichtig plasticje in het palette met daarop nummers + een oog waarop je kan zien waar je ieder nummer aan kan brengen. Meestal vind ik dit soort instructies echt dom en onhandig, ze brengen de kleuren altijd aan op de meest gekke plaatsen. Dit plaatje daarentegen brengt de oogschaduw aan zoals ik het zelf zou doen: highlighter op het wenkbrauwbot, mediumkleur op het ooglid, crease kleur en de donkerste kleur in de outer V. Standaard, dat wel.

De verpakking mag dan nog zo leuk zijn, als het product tegenvalt is het geldverspilling natuurlijk. Gelukkig valt het product helemaal niet tegen! Ik heb niet zo’n goede ervaringen met Gosh oogschaduw, ze zijn meestal vrij droog en hebben vaak weinig pigment. Deze eyeshadows zijn ook nog steeds vrij droog qua structuur maar toch al een pak romiger dan zijn voorgangers. Het pigment is daardoor vrij goed, je hoeft maar een keer met je brush over de kleur heen te gaan.

De oogschaduw laat zich ook heel goed blenden en doordat de structuur wat droger en vaster is, blend je alles dus ook niet door elkaar zoals met veel romige oogschaduws wel eens kan gebeuren. De kleurselectie vind ik ook heel goed bij dit palette, het is dan wel een smokey eyes palette maar niet elke smokey eye hoeft heel heftig te zijn.

Ik ben in ieder geval fan en ben vooral blij met de goede kleurselectie, deze is veel beter dan bij de Catrice palettes. Deze Smokey Eye palettes van Gosh zijn te koop bij Kruidvat en ze kosten € 11,49 per stuk.

Wat vind jij van dit palette?

12 Comments

 1. July 17, 2013 / 10:56 am

  Ziet er een mooie palette uit!

 2. July 17, 2013 / 1:24 pm

  Mooi paletje! Die swatches geven me zin om het in huis te halen 🙂

 3. beautybyts
  July 17, 2013 / 1:35 pm

  Mooie palette!!

 4. July 17, 2013 / 1:38 pm

  Ik vind het een mooi palette! Ik heb hier ook veel te veel palettes liggen en allemaal in dezelfde kleurtinten: bruin :p ik zou eens wat meer moeten afwisselen en wat meer voor vrolijke kleurtjes moeten gaan, maar toch blijf ik naar die bruintinten neigen 😉

 5. Lieze
  July 17, 2013 / 5:09 pm

  De kleuren zijn echt prachtig, vind het alleen een beetje prijzig voor 4 kleurtjes…

 6. July 17, 2013 / 5:23 pm

  Ik vind het palette erg mooi! Zowieso spreken deze kleuren mij wel aan 🙂

 7. July 17, 2013 / 5:55 pm

  Ik vind het een mooi palette om te zien!

 8. July 17, 2013 / 6:30 pm

  Mooi palette!

 9. July 17, 2013 / 7:55 pm

  Mooi! Echt leuke bruikbare kleuren 🙂

 10. July 18, 2013 / 1:24 pm

  Ik vind het een erg mooi palette! x

 11. July 24, 2013 / 6:03 pm

  leuk palletje en mooie kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?