GOSH To Play With In Vegas palette

Je zag hem al eerder voorbijkomen in mijn favorieten en veel mensen waren er benieuwd naar. Ik heb het natuurlijk over het GOSH To Play With In Vegas palette, een gloednieuw palette met negen geweldig felle kleurtjes. Hoe is de pigmentatie, hebben de kleurtjes fall-out en hoe zien ze er IRL uit? Je leest het hier!

GOSH To Play With In Vegas

De palettes van GOSH kennen jullie vast en zeker al wel. Ze hebben vaak mooi duo’s en trio’s in hun assortiment maar zo’n groter palette hebben ze geloof ik nog niet eerder gehad. Ik was dan ook erg blij om te horen dat deze uitkwamen bij de nieuwe Urban Vibes collectie. De meeste van hun palettes zijn wel een beetje hit or miss. Je hebt van die trio’s die een fantastische pigmentatie en glans hebben maar ik heb ook al vaker palettes gehad waar totaal geen kleur vanaf kwam.

Van het To Play With In Vegas palette dacht ik dat het in die laatste categorie zou vallen. Niet veel merken kunnen zo’n felle kleuren uitbrengen zonder het te verpesten, zeker bij de drogisterij durft dat wel eens gebeuren. De matte kleuren zijn vaak chalky en brengen moeilijk aan, de shimmery kleuren hebben vaak teveel fall out. Met een bang hart ging ik aan het swatchen…

GOSH To Play With In Vegas

En de eerste en blauwe rij beloofde al niet veel goeds. Laat ik al maar beginnen met te zeggen dat dit mijn minst favoriete rij is van de drie. De eerste kleur uit deze rij is een shimmery turquoise oogschaduw. De kleur brengt zeer vlekkerig aan en er blijft vooral veel shimmer over i.p.v. kleur.

De tweede kleur is appelblauwzeegroen en qua pigmentatie toch al iets beter. Iets meer kleur en minder glitter maar nog steeds ‘mweh’. De laatste kleur is een donkerdere blauwe kleur die ook iets matter is. Deze voelt al gelijk een stuk zachter aan als de vorige tinten. De pigmentatie is ook al een pak beter maar nog steeds niet zoals het zou moeten.

GOSH To Play With In Vegas

En dan nu de rij die ervoor gezorgd heeft dat dit palette een nieuwe favoriet geworden is, ondanks dat ik de eerste rij vreselijk vond. De tweede rij bevat meteen knalkleuren waar ik meteen verliefd op werd. De linkse kleur is een felle gele tint die een lichte shimmer bevat maar die, ondanks de shimmers, echt súperzacht en boterig aanvoelt. De pigmentatie is dus ook prima!

In het midden heb je een feloranje tint, eentje die me meteen aan een Calippo doet denken. Ook deze kleur is shimmery maar het mooiste aan deze kleur vind ik dat de basis oranje is en de shimmers goud zijn. Ook hiervan is de pigmentatie top.

Laatste kleur van deze rij is een framboosrode tint. Hij is niet shimmery maar ook niet mat, het is eerder een satijnen finish. Voor zo’n satijnen finish vind ik de pigmentatie echt prima! De kleur is niet zo zacht als de vorige twee oogschaduws maar de pigmentatie is zeker niet slecht. Hij blendt ook best wel fijn.

GOSH To Play With In Vegas

De laatste rij is ook best nog wel ok, al ben ik er niet door omvergeblazen. Niet zo slecht als de eerste maar ook niet zo wauw als de tweede rij, helaas. Op de laatste rij vind je links een zuurstokroze kleur. Deze is eerder metallic van finish en brengt gelukkig ook fijn aan. De pigmentatie is vergelijkbaar met de tweede rij.

De middelste kleur is weer zo’n framboostint, alleen is deze kleur wel iets roder als die van de tweede rij. De pigmentatie hiervan is ook iets minder als van zijn voorganger én de kleur is ook minder egaal. Desondanks geen slechte kleur maar ik krijg er geen wow-gevoel bij. De laatste tint uit dit palette is een bruinrode tint die ik echt práchtig vind om in de crease te gebruiken. Hij warmt een hele ooglook meteen op zonder dat je al teveel moeite hoeft te doen. Jep, ook deze is goedgekeurd.

GOSH To Play With In Vegas

Ondanks de teleurstellende eerste rij ben ik écht tevreden met dit palette. De tweede rij (ik noem die rij altijd de cocktailrij, haha!) maakt van dit palette een echte musthave omdat ik het zo lastig vind om mooie en draagbare gele/oranje kleuren te vinden. De kleuren combineren ook allemaal mooi met elkaar, zeker als je per rij gaat kijken. Bij de laatste drie kleurtjes zitten ook wel een paar nieuwe favorietjes dus ik ga dit palette zeker nog vaak gebruiken om wat gekkere looks mee te maken.

GOSH To Play With In Vegas

De palettes uit de GOSH Urban Vibes collectie kosten € 12,99, wat ik op zich nog wel een goede prijs vind. Even uitgerekend: ik vind 6 kleurtjes uit dit palette echt de moeite. Als je 13 door 6 deelt dan krijg je 2,16 enz. Daarvoor heb je nog niet eens een oogschaduw bij Catrice dus dan is het het voor mij al wel waard! Al mag GOSH in het volg wel een palette gaan maken waarvan álle kleuren de moeite waard zijn, hint hint ;-).

Wat vinden jullie van dit GOSH To Play With In Vegas palette?

11 Comments

 1. June 2, 2015 / 7:43 am

  De roze kleurtjes vind ik zelf erg mooi! Ik ben nou heel benieuwd wat je met die felle kleurtjes voor Look gaat maken. Als ik zo een kleur pallet zie neem ik hem eigenlijk nooit mee omdat ik niet weet wat ik ermee moet 🙂

 2. Denise
  June 2, 2015 / 8:13 am

  Mooie pigmentatie! Ik ben zelf meer van de nude palettes, maar vind ‘m wel leuk voor een feestje!

 3. Jana
  June 2, 2015 / 8:37 am

  Ik draag eigenlijk nooit felle kleurtjes dus dit palette is niet echt iets voor mij. Ik zou ook niet weten waar ik nog GOSH kan kopen, bij mijn Kruidvat ging het merk weg en volgens mij zag ik het in Gent ook nergens meer…

 4. beautifulday4makeup
  June 2, 2015 / 9:31 am

  De pigmentatie ziet er goed uit

 5. June 2, 2015 / 4:13 pm

  De kleuren zien er echt super uit, zoveel pigmentatie! Al zou ik zelf niet zo felle kleuren durven dragen 🙂 liefs!

 6. June 2, 2015 / 4:19 pm

  Wat een toffe felle kleuren zeg! Ik ben zelf wat meer van de aardetinten, maar ik had gezien dat ze ook een versie met dat soort tinten hadden!

 7. June 3, 2015 / 7:18 pm

  Ik vind de kleuren echt prachtig, ze staan je waarschijnlijk heel goed! Al is dit palette niks voor mij, ik hou meer van subtielere kleuren! Maar fijne review!

 8. June 3, 2015 / 8:15 pm

  Wauw wat een leuke kleurtjes! In mijn hoofd heb ik er al een festival look mee gemaakt hihi.

 9. July 5, 2015 / 10:33 am

  Opzich vind ik het palet wel leuk, maar de kleurtjes vind ik iets lastiger om ermee aan de slag te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?