GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners

Vorige week liet ik jullie het GOSH To Play With In Vegas palette al zien. Dit geweldige palette komt uit de Urban Vibes collectie maar in deze collectie zitten nog een heleboel andere opvallende producten. Deze GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners horen zeker bij die categorie want het is zeker een nieuw product dat ik nog nergens anders gezien heb, toch al zeker niet bij de drogisterij. Ik was in ieder geval erg benieuwd en heb ze meteen uitgeprobeerd! Benieuwd naar deze liners? Lees dan zeker verder!

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners

Werking

De GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners zijn langhoudende eyeliners die goed blijven zitten en snel drogen, dat zijn toch alleszins de woorden van GOSH. Het zijn dus gel eyeliners die vloeibaar zijn en waardoor je geen kwastje nodig hebt om ze aan te brengen.

Het speciale aan dit product is da het inderdaad een gel structuur heeft. De meeste liquid liners zijn nogal waterig en lopend maar deze Gel Eyeliners zijn veel dikker, ze voelen echt bijna aan als echte gel liners. Voor een gel zijn ze nog steeds te lopend maar dat is ook wel logisch, anders zou je ze niet in zo’n verpakking kunnen krijgen. Toch vind ik dat ze aardig dicht in de buurt komen!

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners

V.l.n.r.: 008 Royal Blue, 001 Black, 009 Turqoise en 003 Gun Metal

Pigmentatie

De pigmentatie van deze liners is daarom ook echt geweldig! Je hoeft maar een streepje aan te brengen en je hebt meteen een hele dekkende kleur. De enige kleur die ik iets minder vond was de donkergrijze kleur, deze bracht wat stroperiger aan en hierdoor dus ook minder egaal. De andere drie kleuren (koningsblauw, turquoise en zwart) brachten echt aan als een droom!

Houdbaarheid

De houdbaarheid van de meeste kleuren was ook wel in orde. Royal Blue en Turquoise bleven zeer goed zitten, Turqoise zelfs iets té goed. ‘s Avonds waren mijn oogleden nog redelijk gestaind na gebruik, het had echt een duidelijke lijn achtergelaten. Dat is dus ook wel iets om rekening mee te houden. Verder heb ik zeker niet te klagen van deze twee kleuren, het zijn de ideale kleurtjes voor een warme zomerdag.

Black was ook wel goed qua houdbaarheid maar niet echt wow, gewoon een normale gel eyeliner. Gun Metal verdween het snelst van mijn ogen maar dat is natuurlijk ook omdat je geen mooi egaal lijntje kunt aanbrengen met deze kleur.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners

De twee blauwe Gel Eyeliners hebben me echt positief verrast en ik ben er dan ook enorm blij mee! De zwarte liner is een goede basic in je make-up tas en heeft ook een prima kwaliteit, ik werd er alleen niet door omvergeblazen. Gun Metal vond ik helaas minder.

Deze GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en ze kosten € 8,79 per stuk. Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Gebruik jij soms gekleurde eyeliner? 

6 Comments

 1. Jonne
  June 10, 2015 / 6:45 am

  nee, ik gebruik nooit gekleurde eyeliner. Maar het ziet er wel leuk uit!
  Liefs. Jonne

 2. beautifulday4makeup
  June 10, 2015 / 10:17 am

  Oei, ik vind dat eigenlijk wel vervelend wanneer liner stainen. Dat had ik vroeger ook met eentje van essence

 3. June 10, 2015 / 3:30 pm

  Mooie kleurtjes! Ideaal om een gewone look meteen helemaal mee te pimpen.

 4. Eline
  June 10, 2015 / 9:58 pm

  Wow, wat een mooie knalkleuren! Echt superleuk!

 5. Claudy
  June 20, 2015 / 4:49 pm

  Hallo Amy, ik las in je artikel dat je Gun Metal minder vindt tov de andere kleuren. Hier een tip; Doe eerst zwarte eyeliner op je ooglid en daarboven een streep Gun Metal. Niet op elkaar maar boven elkaar. Zal je eens zien hoe mooi dat is!. Groetjes Claudy

  • Amy
   Author
   June 20, 2015 / 4:53 pm

   Bedankt voor de tip! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?