got2b Volumaniac

Als je mij een beetje kent dan weet je dat mijn haar enorm plat is. Mijn haar is lang en dik maar door de zwaarte valt het gelijk naar beneden. Volume creëren is daarom knap lastig, net als het vasthouden van krullen. Toen ik de nieuwe got2b Volumaniac lijn zag werd ik gelijk enthousiast. Deze nieuwe producten beloven volume waar je wild van wordt dus dat moest ik uiteraard even testen. Kijk je mee?

got2b Volumaniac

Veel haar of glamoureus volume, alle vrouwen willen maar één ding: opvallende, volumineuze stylen die op dit moment van de catwalk komen. ‘Go big or go home’, in het bijzonder als het gaat om opvallende runway looks. Het is de regel die alle stylisten volgen om spectaculaire kapsels te kunnen creëren voor modeshows. Alle stylisten hebben altijd één ding gemeen: VOLUME! Van volume vanuit de wortels tot glamoureus volume in de lengtes.

Dit is de gedachte achter de gloednieuwe got2b Volumaniac producten. Ik herken mijzelf hier ook enorm in aangezien ik veel moeite heb met het creëren van volume. Hoe glad of shiny mijn haar ook is, als het plat tegen mijn hoofd aanligt is mijn coiffure niet wat het moet zijn. Soms kijk ik doorheen de dag in de spiegel en ziet mijn haar er echt afgeleefd uit, terwijl ik het wel pas gewassen heb. Een beetje langdurig volume was dus meer dan welkom. Ik besloot dus gelijk om deze nieuwe got2b Volumaniac producten uit te proberen. Deze lijn komt met twee producten: de Bodifying Mousse en de Hairspray.

got2b Volumaniac

Bodifying Mousse – € 6,99

Een goede mousse is de #1 stap bij het creëren van volume. Ook als je je haar krult moet je standaard een mousse gebruiken, anders zakken de krullen te snel uit. Ik heb al ontelbaar veel mousses geprobeerd en sommige mousses werken al beter dan anderen. Bij de ene mousse blijft mijn haar een uurtje of 4 mooi in de krul, bij een andere zakt het al uit na een halfuur. Ik ben dus de ideale testpersoon om een nieuwe mousse uit te proberen.

LEES OOK: L’Oréal Professionnel Hollywood Waves

 photo Got2b 3_zpshin5offd.png

Hairspray – € 6,99

Nadat je je haar voorbereid hebt met de mousse en gestyled hebt is het tijd voor de afwerking. Een goede volumineuze coupe haar heeft altijd haarlak nodig als afwerking. Haarlak zorgt ervoor dat alles keurig op zijn plek blijft zitten en zet dus alles als het ware vast. Een goede haarlak plakt niet, is makkelijk uit te kammen, zorgt niet voor klitten maar blijft wel stevig zitten. Ook is een lekkere geur enorm belangrijk voor mij want eerlijk, de klassieke Elnett doesn’t cut it.

De nieuwe got2b haarlak is alleszins een speciale. Deze hairspray heeft een innovatieve opwaartse spraykop, waarmee je gemakkelijker kunt richten en sprayen vanuit verschillende hoeken om nog meer volume te creëren.

got2b Volumaniac

Als je nog op zoek bent naar een aantal fijne producten die niet al te duur zijn, kijk zeker eens naar deze got2b Volumaniac producten. Ze geven best veel volume en het effect blijft ook vrij lang behouden. Als het bij mij al werkt moet het voor andere mensen zéker goed zijn.

Gebruik jij soms haarlak of mousse?

5 Comments

 1. March 24, 2017 / 10:14 am

  Ik heb ook al ontzettend veel producten getest maar niets werkt bij mij.
  Ik heb weinig en fijn haar dus vraag me wel af of deze producten voor mij ook zouden kunnen werken.

  Ilona

 2. March 24, 2017 / 10:03 pm

  Ik heb de volumepoeder van got2be en daar ben ik al heel tevreden van! Mijn haar is echt zo dun en plat maar hoe meer producten ik gebruik, hoe droger het weer wordt. Het is altijd iets :’)

 3. Christine
  March 24, 2017 / 11:13 pm

  Ik gebruik eigenlijk nooit haarlak of mousse, mousse wil ik wel nog proberen maar ik haat haarlak eigenlijk!

 4. March 25, 2017 / 2:07 pm

  Ik ben nu toch wel erg benieuwd geworden naar deze producten, ik toupeer alleen mijn haar, verder smeer ik er niets in behalve in mijn punten een olie!

 5. Karlien - Polished Cats
  March 27, 2017 / 8:53 pm

  mmm ik ben wel benieuwd eigenlijk!
  de mousse zegt me niet veel , maar de haarspray wil ik zeker eens proberen

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?