web analytics

Tips: gratis make-up, parfum & verzorging

We houden allemaal natuurlijk énorm veel van beautyproducten en dat kan best prijzig worden. Gelukkig zijn er hier en daar wel wat manieren waarmee je gratis make-up, parfum en verzorging kunt verzamelen. Niet elke tip is altijd 100% succesvol maar wie niet waagt, niet wint natuurlijk! Ik geef je vandaag mijn favoriete tips mee.

gratis make-up gratis parfum

Samples

Samples zijn de meest bekende manier van gratis producten ontvangen. Meestal zijn het slechts kleine sachetjes maar er zijn gelukkig ook genoeg zaken die royale samples meegeven. Ik bestel het liefst bij sites zoals Sephora en Yves Rocher waar je kunt kiezen welke samples je wilt ontvangen, zo krijg je altijd iets dat je leuk vindt.

Voor verzorging kun je ook eens langs je lokale apotheek gaan, zij hebben meestal ook royale samples ter beschikking. Ideaal om mee op reis te nemen of om een product uit te testen voor je het koopt.

Verschillende orders plaatsen

Dit is een ‘hack’ met betrekking op mijn vorige tip en ik zie vooral buitenlandse bloggers hier gebruik van maken. Als je ooit ziet dat een webshop gratis verzending aanbiedt en ook samples ter beschikking heeft, probeer dan eens om verschillende orders te plaatsen.

Meestal krijg je slechts 1 geschenkje als je het minimumbedrag behaalt maar als je meerdere orders plaatst krijg je vaak meer gratis dingen. Ook kun je zo meer samples aanvragen!Winacties

Veel bloggers houden geregeld winacties om hun lezers te bedanken. Dit kan ook de ideale manier zijn om kans te maken op gratis producten. Meestal vraagt de blogger in kwestie om de winactie te delen, waardoor het een win-win situatie is voor beiden.

Jij maakt kans om een leuk product, de blogger krijgt weer extra publiciteit. Natuurlijk win je niet iedere winactie waar je aan meedoet maar het is wel altijd leuk om aan mee te doen, je weet maar nooit! Dit is de makkelijkste manier om aan gratis make-up te geraken.

Ook merken zelf houden geregeld winacties dus volg zoveel mogelijk merken via social media en meld je aan voor nieuwsbrieven, zo blijf je altijd op de hoogte.

Facebookpagina’s liken

Als een merk een nieuw product lanceert komen ze ook vaak met een uitgebreide campagne. Vaak lopen dit soort campagnes via Facebook. In sommige gevallen kun je zelfs gratis samples aanvragen via de Facebookpagina. Zo heb ik pas nog een royale sample van de nieuwe Chanel N°5 mogen ontvangen, gewoon omdat ik deze had aangevraagd via de bijhorende Facebookpagina. Dit gebeurt voornamelijk met parfums maar ook huidverzorging kun je geregeld terugvinden op deze manier.

Coupon codes

Kortingscodes (ook wel coupon codes genoemd) zijn de ideale manier om dingen goedkoper of zelfs gratis te krijgen. Vaak kun je met dit soort codes gratis verzending krijgen en soms kun je zelfs een terugbetaling aanvragen. Merken zoals Dove hebben vaak van dit soort acties. Je moet het natuurlijk eerst betalen maar daarna krijg je geld terug dus dan is het gewoon gratis. Geen idee waar je handige kortingscodes kunt vinden? Dan is de Facebookgroep Beauty & Fashion proefmonsters, kortingen en winacties zeker de moeite waard om te bekijken. Hierin kun je allemaal leuke codes vinden maar ook zelf delen met de andere leden.

Value sets

Dit soort sets zijn vooral tijdens de feestdagen populair aangezien ze ook goed verkocht worden als cadeauset. Vaak is er een hoofdproduct in zo’n set en krijg je alle andere producten er gratis bij. Het is dus niet volledig gratis aangezien je voor zo’n set moet betalen maar je krijgt er dus wel gratis producten bij. Ook Beautyboxen van parfumerieën zoals de Planet Parfum Discovery box zijn een goede manier om veel waarde voor je geld te krijgen.

Ik hoop dat ik jullie bij deze weer wat heb kunnen bijleren. Zelf vind ik het enorm leuk om op jacht te gaan naar goede aanbiedingen! Niet elke tip is altijd even succesvol maar als je dan toch eens een royale sample of gratis make-up ontvangt, des te leuker wordt het dan!

Heb jij nog een goede tip? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?