web analytics

Grow Gorgeous Scalp Detox (tegen roos)

Een droge en/of geïrriteerde hoofdhuid, roos, ontstoken haarzakjes… Er kunnen best veel problemen zijn met je hoofdhuid. Daarom is het erg belangrijk om niet alleen goed voor je haar te zorgen maar ook om geregeld je hoofdhuid mee onder handen te nemen. Een goede manier om dit te doen is door je hoofdhuid te scrubben. Dit kun je bv. doen met de Grow Gorgeous Scalp Detox. In dit artikel vertel ik meer over dit product!

We vinden ons haar natuurlijk zeer belangrijk, waardoor we het allemaal zo goed mogelijk proberen te verzorgen. We gebruiken dure shampoos, speciale conditioners en sprays, we beschermen het tegen de hitte en ga zo maar verder.

Toch wordt de belangrijkste stap vaak overgeslagen en dat is het verzorgen van je hoofdhuid. Je kunt het een beetje vergelijken met het dagelijks poetsen van je tanden zonder te flossen.

Door je hoofdhuid extra onder handen te nemen kun je je haar pas echt goed aanpakken. Al helemaal als je je hoofdhuid af en toe een stevige scrub geeft.

Een goed product hiervoor is de speciale Grow Gorgeous Scalp Detox.

Wat doet de Grow Gorgeous Scalp Detox?

Deze Scalp Detox (Scalp is het Engelse woord voor hoofdhuid) zorgt er namelijk voor dat alle dode huidcellen van je hoofd goed loskomen.

Deze dode huidcellen komen ook van zichzelf los, wat roos veroorzaakt. Dit ziet er natuurlijk niet echt proper uit én het kan ook vaak last geven van jeuk. Door je hoofdhuid te scrubben ben je pelletjes en roos eigenlijk een stap voor.

Ook is zo’n scrub ideaal om je haar te ontdoen van product buildup. Door siliconen in shampoos en conditioners te gebruiken ga je een steeds dikkere laag rondom je haarschubben leggen. Deze siliconen zorgen er dan voor dat je haar niet meer kan ademen en dat is natuurlijk nooit goed.

Met de Grow Gorgeous Scalp Detox kun je al deze verstikkende lagen wegstrippen en dat zonder je haar uit te drogen of te beschadigen.

Het concept is gelukkig erg simpel. Je gebruikt dit product gewoon vóór het wassen waardoor je haar extra schoon is en goed voorbereid wordt op de shampoo en alle verzorging die daarop volgt.

Als ik dit product gebruik merk ik zelf een aanzienlijk verschil. Vaak krijg ik na het wassen van mijn haar last van roos omdat ik de dode huidcellen losmaak maar niet voldoende verwijder.

Zodra ik de Grow Gorgeous Scalp Detox gebruik merk ik dat de dode huidcellen loskomen en met het wassen mee weggespoeld worden, waardoor ze tijdens het wassen en drogen niet meer in mijn haar blijven vastzitten.

Daarbuiten glanst mijn haar ook gewoon veel mooier als ik dit product frequent gebruik. Ik kan het product aan iedereen aanraden als je vaak last hebt van problemen m.b.t. je hoofdhuid.

Verkrijgbaarheid

De Grow Gorgeous Scalp Detox is verkrijgbaar bij LookFantactic Nederland. Je hebt een kleiner travel size formaat (zoals het product dat ik hier laat zien) voor 50 ml. Je hebt ook het normale formaat, wat 190 ml is en waarvoor je in de verhouding een stuk minder betaalt.

Je vindt de Scalp Detox ook terug in handige kits waarbij het product gecombineerd wordt met andere fijne producten die voor een gezonde bos haar zorgen. Zo is er bv. ook de The Hair Detox kit, waarbij je ook een Cleansing Conditioner én Hair Growth Serum krijgt.

Hoe verzorg jij je hoofdhuid?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?