Guam update

Eindelijk heb ik m’n Guam kuur afgerond! Ik had jullie eerder al een preview laten zien van de producten en hun werking en nu kan ik er dus ook een eindoordeel over plakken. Het heeft helaas iets langer geduurd wegens een niet zo prettige (lees: zwaar ontstoken) muggenbeet op mijn derrière en geloof me: daar wil je geen modder op ;-). Benieuwd naar mijn kritische verdict?

Guam

Wat vond ik nu van de hele ervaring? Wel, ik heb gemengde gevoelens. Ik zie liever geen foto van m’n billen op internet verschijnen dus ik heb helaas geen voor- en nafoto’s. Wel kan ik jullie zeggen dat het écht wel geholpen heeft. Is mijn cellulitis verdwenen? Nee. Is het minder opvallend geworden? Ja, een pak zelfs.

Ik heb nog steeds putten in m’n behind area (dat is nog een understatement) maar op een of andere manier zijn ze dus minder diep en dus ook minder opvallend geworden. Je ziet het nog steeds in een korte broek en als je erover heen wrijft voel je ook nog steeds een soort reliëf. Wel zijn de putjes minder diep en voelt de huid er rond ook veel minder ruig. Het heeft dus zeker goed gewerkt en ik ben heel blij met de resultaten!

Guam

De reden waarom ik gemengde gevoelens heb was het aanbrengen van de modder. De gel en de crèmes op de rustdagen waren erg makkelijk aan te brengen. Alleen die modder… Wat een gedoe! Ik had zeker voldoende aangebracht maar toch bleef de vershoudfolie niet zo goed zitten, ook was de wachttijd toch iets te lang naar m’n goesting. Alles kraakte de hele tijd, wandelen en zitten ging amper tot zelfs niet.

Guam

Mijn favoriete product was zeker de gel. Ik heb de producten ook getest toen het wat warmer werd en de gel werkte zo heerlijk verkoelend. De geur was ook aangenaam en fris, ik vond het echt heerlijk ruiken. Het aanbrengen en het masseren van de gel ging ook zeer vlot, het werd echt direct opgenomen door de huid. Mijn huid was ook wat rood na de modder en deze gel heeft de roodheid volledig weggenomen. Topproduct!

Guam

Ik kan de producten al bij al toch zeker aanraden. Het heeft wel degelijk een verschil gemaakt en als je de tijd ervoor hebt: zeker doen! Ik heb zelf zeer weinig geduld en ben dus niet geschikt voor dit soort dingen, haha. Ik heb liever dat alles snel gaat en van relaxen krijg ik het op m’n heupen.

Meer informatie over de Guam producten vind je op hun website. De producten zijn o.a. te koop bij online apotheek Newpharma.

Share:

5 Comments

 1. Anneleen-Teasistars
  June 2, 2014 / 10:14 am

  Ik overweeg het echt om dit te proberen! Maar ik kan zelf ook niet goed tegen het lange wachten tot het er af kan… Zeker niet als zitten niet goed gaat zoals je zegt…
  Ik zal het zeker eens bekijken als ik eens in de iU ben, maar ik moet er nog even over nadenken! 🙂

 2. Karlien - Polished Cats
  June 2, 2014 / 12:04 pm

  Ik heb ze ook geprobeerd, een ander pakketje wel (voor onder druk en een gevoelige huid)
  ik zag wel een beetje verschil, maar niet dramatisch maar tja tis dan ook een kuur voor een paar weken 🙂

  Liefs,
  Karlien

 3. Kirsty
  June 2, 2014 / 5:19 pm

  Hmm de producten klinken wel heel goed, maar het lijkt me wel veel gedoe om het elke keer netjes te doen!

 4. Petra
  June 2, 2014 / 8:29 pm

  Heel eerlijk gezegd sta ik helemaal verbaasd, ….want ik had niet verwacht dat je echt verschil zou merken…..

  Groetjes Petra

 5. June 3, 2014 / 10:12 am

  ik heb er nog niets van getest, maar eerlijk gezegd lijkt het lange wachten me maar niets :p Wel fijn dat je ook echt resultaten hebt behaald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?