Guhl Vochtherstel shampoo & conditioner

Guhl is een van mijn favoriete haarmerken uit de drogisterij. Hun zilvershampoo gebruik ik al jaren, net als hun mousses. Ik wou zeker nog wat meer van hun producten testen. Door mijn droge en ontkleurde haar leek de Vochtherstel lijn het best bij mij te passen. Daarom besloot ik om de Guhl Vochtherstel shampoo en conditioner te testen. Kijk je mee naar deze producten?

Guhl Vochtherstel

Heb je van nature zeer droog haar of is het droog door (ont)kleuren of een vakantie met veel zon? Dan is de Guhl Vochtherstel lijn de ideale lijn voor jou. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor droog, broos en stug haar waar weinig leven in zit. Klinkt zeker als mijn haartype want door het vele ontkleuren is mijn haar niet meer in dezelfde staat van vroeger.

De Vochtherstel producten zijn verrijkt met het unieke Hyaluron-Lipide-Complex, een technologie die gericht de droge delen van het haar weet te bereiken en het hydratatie niveau van het haar optimaliseert. De producten helpen zo de vochtbalans van het haar langdurig te herstellen, met soepel en glanzend haar als resultaat. Het is dus echt bedoeld voor mensen met extreem droog of beschadigd haar.

Guhl Vochtherstel

Ik heb de producten inmiddels al een tijdje in huis en ik kan je zeggen: het zijn echt heavy duty producten. De shampoo vind ik echt heerlijk want na het wassen met een gewone shampoo voelen mijn lengtes altijd droog aan. Door deze shampoo te gebruiken krijg ik voldoende hydratatie, van de wortel tot aan de puntjes. Mijn haar glanst en straalt weer als vanouds.

Van de conditioner was ik ook enorm tevreden. De shampoo zorgt echt voor zacht en glanzend haar, iets wat de conditioner op zichzelf niet echt deed. Op dat vlak vond ik de conditioner dus iets minder maar gelukkig scoorde hij op een ander vlak enorm goed: doorkambaarheid. Doordat mijn haar zo droog en statisch is heb ik vaak last van klitten, vooral bij mijn nek. Als ik deze conditioner gebruik glijdt mijn borstel zo door mijn haar, zonder enig probleem.

Guhl Vochtherstel

Ook de geur van deze producten is heerlijk trouwens. Het ruikt precies naar abrikozen, lekker zoet! De geur blijft ook lekker lang hangen dus je hebt er veel plezier van. Precies alsof ik parfum in mijn haar gesprayd had, zalig gewoon!

Ik ben dus zeker tevreden van deze lijn. De producten doen wat ze beloven, ruiken énorm lekker en zijn ook nog eens goed betaalbaar. De Guhl Vochtherstel producten zijn o.a. te koop bij Kruidvat.

Heb jij al eens iets van Guhl geprobeerd?

13 Comments

 1. April 13, 2017 / 5:08 pm

  Nog nooit iets van getest, maar je maakt me wel heel erg nieuwsgierig!

 2. April 13, 2017 / 7:41 pm

  Mooie producten! Ik ben sowieso fan van Guhl 🙂
  Ik kende deze nog niet, maar zeker na een zonvakantie inderdaad wel een aanrader!

 3. Anne
  April 13, 2017 / 7:51 pm

  Op de een of andere manier heeft Guhl voor mij een wat stoffig imago. Eigenlijk is dat nergens op gebasseerd, behalve op het feit dat mijn oma het vroeger gebruikte😆😆. Deze variant is niets voor mijn te vette haar, maar ik zal eens met een nieuwe blik naar Guhl kijken!

 4. sabine
  April 13, 2017 / 7:52 pm

  Wow wat een ontzettende mooie en scherpe foto’s van het product! En het ziet er ook heel verleidelijk uit. Ik gebruik alleen shampoo van de kapper.

 5. April 13, 2017 / 8:22 pm

  Wat een prachtige foto’s! Ik gebruik zelf eigenlijk nooit producten van Guhl omdat het tot nu toe iedere x niet is bevallen

 6. April 14, 2017 / 2:21 pm

  Ik moet toegeven dat ik de producten niet goed ken en nog nooit gebruikt heb. Wel benieuwd

 7. April 15, 2017 / 10:29 am

  Ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord 😮
  Maar je hebt me enorm nieuwsgierig gemaakt 🙂

  Ilona

 8. April 15, 2017 / 11:52 am

  Ik ben fan van Guhl. Op een geven moment verloor ik mijn krullen omdat mijn haar er zo verzorgd en glas van werd, dat ik weer overstapte naar iets anders. Maar deze shampoo en conditioner klinken goed. Misschien toch maar weer eens proberen

 9. Shana
  April 15, 2017 / 1:57 pm

  Love Guhl! Gebruik sinds een jaar hun zilvershampoo en ben er heel tevreden over. Deze lijkt me ideaal na mijn vakantie in Spanje 😎

 10. April 15, 2017 / 6:10 pm

  Mooie foto’s! Ik kan mezelf echter niet overtuigen om van mijn kappersproducten af te stappen maar het ziet er wel erg goed uit!

 11. April 15, 2017 / 6:37 pm

  Guhl is een heel fijn product om te gebruiken. Wissel zelf vaak af en merk dat mijn haar dat ook fijn vind.

 12. April 17, 2017 / 11:13 pm

  Don’t haaate me maar ik ben echt geen fan van Guhl 😀 ik heb hun zilver shampoo ooit gehad en die werkt voor geen meter :’) Mijn haar werd daar totaal niet grijs van. Die van schwarzkopf daarentegen is magisch haha

 13. Christine
  April 20, 2017 / 1:27 pm

  Ik heb een keertje Guhl shampoo gebruikt van een vriendin maar het heeft niet meteen een blijvende indruk nagelaten.. Ze ruiken altijd wel geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?