Guhl zilvershampoo – Zilver & Vitaliteit

Een tijdje terug had ik een winactie gewonnen, de prijs was een pakketje met allerlei Guhl producten. Ik had een masker, mousse en shampoo van de Zilver & Vitaliteit lijn gewonnen. Dit zijn producten die speciaal bedoeld zijn voor blondines en dan vooral voor geverfde blondines. Het zijn allemaal paarsgetinte producten die de gele gloed uit je haar zouden moeten halen. Benieuwd of het echt werkt? Lees dan zeker even mijn review over de Guhl zilvershampoo.

Guhl Zilvershampoo

Ik heb de Guhl Zilvershampoo nu al een paar keer gebruikt en ik moet zeggen: ik zie echt verschil. Mijn blonde ombré punten zijn een pak minder geel geworden, al zijn ze nog steeds niet volledig blond zoals ze zouden moeten zijn. Je moet de shampoo dus echt geregeld gebruiken om verschil te kunnen zien. Mijn punten zijn nu eerder lichtgeel terwijl ze ervoor meer naar oranje neigden, het verschil is echt merkbaar.

Guhl Zilvershampoo

Ingrediënten

Hij doet dus zeker en vast wat hij belooft. Alleen heb ik helaas een groot nadeel gevonden: hij is écht niet geschikt voor mensen met vet haar. Altijd als ik hem gebruik moet ik plannen dat ik die dag nergens naartoe moet of foto’s moet maken of iets dergelijks. Hij maakt mijn haar zwaar en onhandelbaar. Niet schijnbaar vet maar een dag later voel je wel wat vette strookjes in je haar. Op zich is het niet zo erg, ik weet meestal op voorhand wanneer ik een luie dag ga hebben en dan pamper ik mijn haar even met deze shampoo.

Guhl Zilvershampoo

Als je droog haar hebt (zoals de meeste mensen met geblondeerd haar), dan is de Guhl Zilvershampoo zeker aan te raden. Ik heb van mezelf al vet haar en dat heb ik nog steeds na het ontkleuren dus voor mij is hij misschien niet zo geschikt. Toch ga ik hem blijven gebruiken én een nieuwe kopen zo gauw deze op is omdat hij m’n haar echt goed oplicht. Het is zeker en vast de beste zilvershampoo’s die ik ooit heb gebruikt als het puur op de kleur aankomt.

Heb jij ooit al eens een zilvershampoo geprobeerd? 

Share:

4 Comments

 1. Esmée
  August 21, 2013 / 9:37 am

  Ik gebruikte deze zilvershampoo toen ik mijn highlights had laten zetten. Mijn highlights zijn door deze shampoo echt super lang blijven zitten. x

 2. August 21, 2013 / 6:04 pm

  Klinkt goed!

 3. August 21, 2013 / 10:33 pm

  Heb dit product ook wel eens gebruikt toen ik mijn haren had geblondeerd, vond het echt heel erg goed werken!

 4. Axelle
  August 24, 2013 / 7:06 pm

  klinkt erg fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?