web analytics

Haar update: weer een beetje roder

Sinds de laatste haar update is mijn haarkleur alweer drastisch veranderd. Ergens vorig jaar ben ik besloten om tegen de warme tint in mijn haar te vechten en om voor rood haar te kiezen. Ik kwam van donkerblond en wou niet meteen overdrijven. Daarom maakte ik eerst een ‘tussenstop’ bij ros haar, wat ik maandenlang erg leuk vond. Toch kriebelde het een beetje om roder te gaan en voor ik het wist was mijn haar in een ombré rood/ros. En nu ineens heb ik de stap gezet naar écht rood. Kijk je mee?

Links: Fuslie, de referentiefoto – Rechts: mijn haar

Dat ik graag wissel van haarkleur, dat wisten jullie waarschijnlijk al wel. Ik begon The Pink Perfectionist toen ik nog zwart haar had en heb sindsdien meerdere haarkleuren gehad. Lichtbruin, donkerbruin, een ombré met blond, normaal blond, koperblond, ros, caramel blond en zelfs ook rose gold. Doordat mijn haar van nature goudbruin is heb ik veel warme schakeringen in mijn haar. Deze schakeringen blijven er gewoon doorkomen, hoe hard ik er ook tegen vecht. Daarom sta ik gewoon het best met warmere kleuren, gewoon omdat de warmte er altijd door blijft komen. Ik ben ook geel van ondertoon dus ik sta sowieso ook beter met warme tinten.

Daarom ben ik een hele tijd geleden gewoon ros gegaan. Niet zo’n hele gewaagde zet als je van karamelblond komt maar gelukkig wel rood genoeg om verschil te zien. Toch wou ik meer… Ik was al langere tijd jaloers op de haarkleur van Fuslie en ook Youtuber Lindsay Marie heeft prachtig haar. Beide dames hadden echt van dat mooie opvallende rood dat tóch niet te overdreven was. Dat wou ik ook! Ik nam foto’s van hun beiden meer naar de kapper en zo gezegd, zo gedaan.

Dit is dus het eindresultaat en ik ben er érg blij mee! Mijn vorige haarkleur was al redelijk in dezelfde stijl maar daar had ik niets over gepost. Tussen het rosse haar en dit in heb ik eerder al een rode ombré gehad. Deze ombré had dezelfde kleuren als dat ik nu heb, alleen dan met meer ros/koperblond erin verwerkt. Zo is de overgang naar volledig rood dus goed en subtiel verlopen! Het is nog altijd een beetje schrikken nu maar qua kleur lijkt het dus heel erg op mijn vorige kapsel. Ik ben echt zo blij als redhead en ik denk niet dat ik het snel beu ga zijn!

Wat vind je van mijn nieuwe haar? Zou jij rood haar aandurven?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

5 Comments

 1. Britt
  March 14, 2018 / 7:56 am

  Wauw, ik vind het jammer dat zulke tinten mij echt niet staan, maar wat een prachtige kleur!

 2. Linda
  March 14, 2018 / 11:45 am

  Jeee wat staat deze kleur jou toch onwijs goed!

 3. March 14, 2018 / 4:02 pm

  Ik vind het super mooi! Zelf zou ik het niet aandurven, maar heb mijn haar sws nog nooit geverfd. Ben tevreden met mijn eigen kleur.

 4. March 17, 2018 / 1:11 pm

  LOVE IT AMY!
  Supermooi! <3

 5. April 4, 2018 / 5:50 pm

  Suuuuper knap! Ik heb eventjes rood gehad en het was echt niets voor mij! Ben toen direct overgegaan naar paarsig bruin haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?