L’Oréal Professionel Vitamino Color haarmasker

Vrijdag liet ik jullie zien wat ik allemaal met mijn arme haar heb moeten doen om het weer bruin te krijgen. Als je haar vier keer ontkleurd moet worden, geloof me, dan is het droog en/of kapot. Mijn haar was gelukkig niet kapot (op een paar gespleten puntjes na) maar wel vrij droog, het was echt een bos stro. Daarom gebruik ik sindsdien het Vitamino Color haarmasker van L’Oréal Professionel, dat ooit eens in een Deautybox zat.

Het Vitamino Color haarmasker is een masker dat speciaal gericht is op gekleurd en dan ook vooral beschadigd haar. In de kapperswereld noemen ze het ook “overprocessed hair” wat dus wilt zeggen: haar dat teveel te verduren heeft gekregen. Dit masker verzorgt je haar dus ook, zonder de kleur er af te strippen.

De structuur van het masker is vrij dik en stroperig, allesbehalve lopend. Je hebt vaak maskers die meer aanvoelen als een shampoo of conditioner. Dit is eerder een soort dikke gel. Je hebt ook vrij weinig nodig. Op de foto hieronder zie je ongeveer de hoeveelheid voor halflang tot iets langer haar. Ikzelf heb iets meer nodig maar mijn haar komt ook wel tot aan de onderkant van mijn rug. Ik breng het masker aan op mijn volledige haarlengte, tot op ongeveer 10 cm van de wortels. Mijn punten smeer ik meestal nog eens extra goed in.

Ik ben echt fan van dit masker. Hij verzorgt mijn haar goed, maakt het niet te vet of futloos en het ruikt ook nog eens heel lekker. Als deze sample op is koop ik hem zeker en vast fullsize.

Het Vitamino Color haarmasker van L’Oréal Professionel kost € 18,70 (full size) en is te koop bij alle kappers die met L’Oréal Professionel werken. Het is dus niet in een gewone winkel te koop!

Welk haarmasker gebruik jij en kun je me zeker aanraden? Ben jij al bekend met de producten van L’Oréal Professionel?

3 Comments

 1. April 28, 2013 / 5:44 pm

  Deze zat ook in mijn Deautybox! Maar dochterlief heeft de slechte gewoonte om al mijn pulletjes in de douche te vullen met water!!!!!! Dus met als resultaat dat ik deze niet heb kunnen testen 🙁 hij lijkt me erg goed 🙂
  Eefje

 2. May 1, 2013 / 1:51 pm

  Ohja deze zijn heerlijk. En de lumino contrast moet je kopen als je ooit highlights neemt, dat is de lekkerste en beste ooit 🙂

  • Amy
   Author
   May 1, 2013 / 8:51 pm

   Bedankt voor de tip! Ik ga waarschijnlijk volgende keer voor highlights dus goed dat ik het weet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?