web analytics

Nuxe Huile Prodigieuse review

In dit artikel wil ik graag eens een cultproduct bespreken. Ik heb het namelijk over de Nuxe Huile Prodigieuse, een droge olie die enorm veelzijdig zou moeten zijn. Je zou hem kunnen gebruiken voor je lichaam, haar, gezicht, … Echt iedereen is er laaiend enthousiast over. En zoals altijd wou ik zien waarom iedereen zo enthousiast is. Is het de hype echt waard of is het maar mweh?

Als je benieuwd bent naar mijn Nuxe Huile Prodigieuse review, lees dan zeker verder!

Nuxe Huile Prodigieuse

De ingrediënten van Nuxe Huile Prodigieuse

De Nuxe Huile Prodigieuse is een droge olie met maar liefst 6 waardevolle oliën (bernagie, sint-janskruid, zoete amandel, camelia, hazelnoot, macadamia) en maar liefst  98,1% aan natuurlijke ingrediënten.

De olie is geschikt voor het gelaat, lichaam én haar. Doordat het een droge olie is zou het heel snel moeten intrekken zonder een plakkerig laagje na te laten.

Hoe gebruik je deze Nuxe olie?

De olie is inderdaad enorm veelzijdig. Ik gebruik hem het liefst op mijn benen als olie maar ik mix hem ook heel graag met andere producten. Ik heb een paar body lotions die geurloos zijn maar die wel goed hun werk doen. Om ze nog extra te laten werken mix ik een beetje van deze olie en wow wat werkt dat goed!Doordat Nuxe Huile Prodigieuse ook geschikt is voor het gelaat is hij ook perfect geschikt om door je foundation heen te mixen. Dit is een fijne hack als je net zoals mij een droge huid hebt. Hierdoor wordt je foundation lekker dewy en gaat hij droge plekjes minder accentueren.

De olie is ook echt een zaligheid om zo op je lichaam te gebruiken. Doordat het een droge olie is heb je wel de voedende eigenschappen van een olie maar geen vettig en/of plakkerig laagje dat achterblijft. De geur is ook erg lekker, het is een vrij bloemige maar toch subtiele geur. De geur blijft op mijn lichaam ook vrij lang hangen maar ook niet té lang zodat je hem beu wordt.

Je kunt deze Nuxe olie ook voor je haar gebruiken! De olie is ideaal om na het wassen te gebruiken als stylingproduct maar je kunt het ook als pre-shampoo of als masker aanbrengen.

Nuxe Huile Prodigieuse

Verkrijgbaarheid

Nuxe Huile Prodigieuse is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. Hier kun je verschillende formaten én verschillende varianten vinden.

Zo heb je de normale Nuxe Huile Prodigieuse zoals ik hier laat zien maar je hebt bv. ook eentje met parelmoer glans. Ook bestaat er een Riche versie voor de extreem droge huid.

Heb jij al een olie in je routine opgenomen? 

Amy

3 Comments

 1. September 3, 2016 / 11:40 am

  Zalige geur eh! Momenteel zit er geen olie in mijn routine.

 2. Karlien - Polished Cats
  September 5, 2016 / 9:50 pm

  oooeh leuk zeg
  de geur liijkt mij ook echt wel wat

  liefs
  KArlien

 3. September 7, 2016 / 8:02 am

  Ik vind deze ook erg fijn! Blij dat hij terug bij me in de kast staat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?