web analytics

HairLust Hair Growth Formula Gummies review

Een goede haarverzorging gebeurt zowel van buiten- als van binnenuit want geloof me, je haar heeft het nodig. Zeker als je aan het sparen bent om lang, vol en gezond haar te krijgen moet je goed opletten.

Ik vind de gezondheid van mijn haar ontzettend belangrijk. Daarom gebruik ik niet alleen de juiste producten voor mijn haartype maar neem ik er sinds kort ook nog wat extra vitaminen bij, om mijn haargroei nog wat extra te stimuleren en mijn haar nóg beter te verzorgen.

De vitaminen die ik neem zijn de HairLust Hair Growth Formula Gummies. Deze vitaminen komen, zoals de naam al doet vermoeden, in de vorm van snoepjes waardoor ze ook nog eens leuk zijn om in te nemen. Maar werkt het product nu écht zo goed en is het de hype waard? Dat vertel ik je in dit artikel!

Vitaminen die de haargroei stimuleren zijn de laatste jaren helemaal on trend. Men is er dan ook achter gekomen dat je je haar best ook van binnenuit stimuleert. Om lang en gezond haar te krijgen moet je dus een gezonde levensstijl hanteren maar daar bovenop kunnen vitaminen dus ook wat extra hulp bieden.

Zelf vind ik de meeste vitaminen echt een hel om in te nemen. Ik ben niet zo’n held in het inslikken van grote pillen en vaak zijn vitaminen en supplementen zó groot dat ik ze amper ingeslikt krijg. Daarom laat ik het meestal gewoon en kan ik dus niet genieten van alle voordelen die zo’n supplementen hebben.

Gelukkig is er tegenwoordig een goede oplossing: vitaminen om op te kauwen zoals bv. deze HairLust Hair Growth Formula Gummies.

De HairLust Hair Gummies bevatten ontzettend veel goede vitaminen en mineralen die de haargroei gaan bevorderen. Zo bevatten ze o.a. biotine (het belangrijkste ingrediënt voor een gezonde haargroei) en foliumzuur maar dus ook verschillende vitamines zoals o.a. Vitamine A, B12, B6, C, D en E. Ook bevatten ze Zink, een stof die ook vaak aangeraden wordt voor huid en nagels.

Bovendien zijn ze ook nog eens vegan en suikervrij en bevatten ze geen synthetische smaken of kleurstoffen hier. Je kunt dus met een gerust hart lekker snoepen en het is niet slecht maar juist goed voor jou!

Ik gebruik de HairLust vitaminen nu al een aantal maanden en ik merk zeker verschil. Het duurt eventjes voor je verschil merkt maar het resultaat mag er zijn. Mijn haar groeit écht heel erg goed en dat niet alleen, het is ook gewoon veel voller. Mijn haar was altijd al heel lang maar de laatste jaren had ik geregeld last van haaruitval waardoor mijn haar een flink pak uitgedund was. Sinds ik de vitaminen gebruik merk ik dat mijn haar niet alleen sneller maar ook voller teruggroeit.

Ze zijn ook nog eens superlekker om in te nemen en je mag er drie per dag. Doordat ze suikervrij zijn hoef je je dus ook niet schuldig te voelen om te snoepen.

Ik ben dus zeker tevreden over de HairLust Hair Growth Formula Gummies en kan ze zeker aanraden! Al helemaal als je ze ook nog eens combineert met andere verzorgingsproducten waaronder bv. de andere producten van HairLust. Ik schreef eerder ook al een artikel met een aantal tips voor gezond haar.

Wil je deze gummies zelf een keertje proberen? Neem dan een kijkje op de HairLust website.

Gebruik jij bepaalde supplementen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?